Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Filmer och serier Meghan Markle medverkade i innan hon blev kunglig

21 okt, 2022 
AvEmma Castman
Meghan Markle i Suits
Från små biroller till hennes mest kända insats i Suits. Här är filmerna och serierna som Meghan Markle varit med i.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 saker om Meghan Markle som du kanske inte vissteBrand logo
Video: 5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

Numera är Meghan Markle kanske mest känd för sitt äktenskap med prins Harry och hennes relation till den brittiska kungafamiljen, men det folk tenderar att glömma är att hon hade en framgångsrik skådespelarkarriär innan dess.

Nedan listar vi några av de många filmer som Meghan Markle medverkat i – kanske hittar du en ny favorit att streama?

Filmer och serier med Meghan Markle

Suits (2011-2018)

I sju år spelade Megan Markle rollen som advokaten Rachel Zane i den hyllade dramaserien Suits. Sammanlagt medverkade hon i över 100 avsnitt, innan hon lämnade serien och förlovade sig med prins Harry 2017.

Går att streama på: Netflix

Annons

Dater's Handbook (2016)

Dramakomedi där Meghan spelar rollen som Cass, en framgångsrik företagare med ett hopplöst dejtingliv. Efter att ha fått tillgång till en handbok i dejting ändras dock allt – och olyckan förvandlas till lycka. Fans har dragit paralleller mellan Markles eget liv och filmen.

Går att streama på: Cmore

Horrible Bosses (2011)

Komedifilm med skådespelare som Jennifer Aniston, Colin Farrell och Jamie Foxx i casten. Handlar om tre vänner som gör upp en plan för att göra sig av med sina respektive arbetsgivare – för gott. Meghan Markle är med i en liten roll och spelar "FedEx-tjej".

Går att streama på: HBO Max

Get Him To The Greek (2010)

Get Him To The Greek med Meghan Markle

Komedi med Russell Brand och Jonah Hill i huvudrollerna. Handlar om hur Aaron Green inom 72 timmar ska föra den gamla brittiska skandalrockaren Aldous Snow från London till konsertarenan Greek Theatre i Los Angeles. Meghan Markle är med i en liten roll och syns då kyssa Russell Brand. Även Pink och Christina Aguilera har mindre roller i filmen.

Annons

Går att streama på: SF Anytime

Remember Me (2010)

Romantisk dramakomedi med Robert Pattinson i huvudrollen. Även här spelade Meghan Markle en mindre roll, och då som bartender. Filmen samproducerades av Meghans tidigare make, Trevor Engelson.

Går att streama på: Amazon Prime

90210 (2008)

Meghan Markle har även medverkat i den populära 00-talsserien 90210. Hon syntes förvisso inte supermycket, men spelade rollen som Wendy som Ethan är otrogen mot sin flickvän med.

Går att streama på: Viaplay

A Lot Like Love (2005)

Sist men inte minst, den romantiska komedin A Lot Like Love från 2005 – där Meghan Markle agerade tillsammans med Ashton Kutcher. I sitt korta framträdande spelar Markle en tjej som heter Natalie och som sitter bredvid Kutchers karaktär på ett flygplan.

Går att streama på: SF Anytime

Foto: TT

Se också: Drottning Elizabeths mest stilsäkra looks genom årenBrand logo
Se också: Drottning Elizabeths mest stilsäkra looks genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons