Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Silvana Imam filmdebuterar i filmen Dogborn

08 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Silvana Imam skådespelar för första gången i filmen Dogborn – som huvudrollen!
Nu byter artisten Silvana Imam bana – och filmdebuterar som huvudrollen i nya rullen Dogborn som har planerad inspelningsstart våren 2021.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du inte visste om Silvana ImamBrand logo
5 saker du inte visste om Silvana Imam

Nu filmdebuterar Silvana Imam i filmen Dogborn och man planerar starta inspelningarna – som till stor del kommer hållas i Norrköping – nu till våren 2021. Silvanas filmdebut blir storstilad, hon glider nämligen in och kör huvudrollen i den planerade drama-thrillern som handlar om trafficking.

Silvana Imam filmdebuterar som huvudroll

Silvana Imam kommer axla rollen som Syster, som är syster till karaktären Bror (som spelas av Philip Oros), och tillsammans har de flytt till Sverige från ett krigsdrabbat land. Väl i Sverige hamnar syskonparet i en slags traffickinghärva, där Bror valt att helt sluta prata och där Silvana Imams karaktär Syster försöker ta hand om de båda så gott hon kan.

Isabella Carbonells första långa rulle

Det här blir manusförfattaren tillika regissören Isabella Carbonells första långfilm. Isabella Carbonell har tidigare bland annat hyllats för sin kortfilm Pojkarna som hade premiär för fem år sedan.

Annons

Silvana hyllar motspelaren Philip Oros för hans fina smile

I samma veva som nyheten om den nya filmen, och Silvana Imams filmdebut annonserade, publicerade rapparen en Instagram-story i vilken hon hyllar sin motspelare Philip Oros.

”Kan vi uppskatta den här mannens million doller smile??”, skrev hon intill en bild på en väldigt glad Philip Oros.

Philip Oros har medverkat i bland annat Beck, Fartblinda och Svartsjön – så vi får hoppas att han hjälpt rookien Silvana Imam att känna sig bekväm med skådespeleriet.

Foto: TT

LÄS MER:

Silvana Imams fina hyllning till flickvännen Beatrice Eli

Nu kan du bli Silvana Imam och Beatrice Elis roomie

10 saker du inte visste om Silvana Imam från Så mycket bättre

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons