Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Silvana Imams fina hyllning till flickvännen Beatrice Eli

23 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Silvana Imams hyllning till flickvännen Beatrice Eli
För sex år sedan föll Silvana Imam för Beatrice Eli – en kärlekshistoria vi hör henne berätta om i det första avsnittet av Så mycket bättre 2020. Och vi får ta del av otroliga hyllningar från både Silvana och Beatrice håll!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du inte visste om Silvana ImamBrand logo
5 saker du inte visste om Silvana Imam

Silvana Imam är en av artisterna som medverkar i årets säsong av Så mycket bättre, och redan i premiäravsnittet bjuder hon tittarna på en personlig Silvana. Det är när hennes låt Sett henne kommer på tal, som hon delar med sig av historien med hennes stora kärlek, Beatrice Eli. Sett henne handlar om henne och hur Silvana föll för henne.

– En lång historia kort. Jag såg en video på en tjej som sjunger, och så har jag liksom varit besatt av henne i sex år i år. Jag såg henne på tuben, du vet jag åkte runt där på söder med min cykel och bara ’är hon här? är hon där?’. Jag var helt besatt, säger Silvana.

– Och idag? frågar en nyfiken Benjamin Ingrosso.

– Vi är ihop. Jag fångade in henne, svarar Silvana Imam.

Beatrice Elis otroliga ord om Silvana Imam

Flickvännen Beatrice Eli dyker plötsligt upp i ett inslag under programmet, vilket kom som en överraskning för Silvana. Där berättar Beatrice Eli om hur hon reagerade när hon fick höra Silvanas låt Sett henne för första gången.

Annons

Sett henne är en låt som påverkade mig väldigt mycket när jag hörde den första gången, för den handlar väldigt mycket om mig, säger Beatrice Eli, och fortsätter:

– Hon sa inte att det handlade om mig, hon satte bara på den. Men jag förstod att den handlade om mig för att hon beskrev olika situationer som vi har varit i tillsammans.

Och nog hyllar hon sin flickvän för den hon är – och framför allt för den hon är för henne.

– Jag vill ju vara en bra flickvän till Silvana, och jag hade nog varit lite kaosig fram och tillbaka. Den texten och den låten fick mig att känna att hon älskar mig för den jag är, med mina brister, säger Beatrice Eli och tillägger sen:

– Jag vill inte säga att hon är mitt allt, för jag är ju mitt eget allt. Men hon är nära inpå.

”Jag lever för henne”

Som om det kunde bli mer kärleksfullt – Silvana Imams reaktion efter Beatrice Elis ord är så fin! Det är en uppenbart lycklig Silvana som passar på att strö ännu lite kärlek över sin flickvän.

– Jag älskar henne verkligen för den hon är. Hon är mäktig, hon är stor, hon är gudinna. Det är mitt hjärta liksom, säger hon.

– Du dör för henne, säger Benjamin Ingrosso.

– Ja, och jag lever för henne, svarar Silvana snabbt.

Så mycket bättre sänds på TV4 och TV4 Play på lördagar 20.00.

Foto: TT

LÄS MER:

44 samtalsämnen när du och din partner tror att ni redan sagt allt till varandra

10 saker du inte visste om Silvana Imam från Så mycket bättre

Artisterna i Så mycket bättre 2020

Annons