Nu kan du bli Silvana Imam och Beatrice Elis roomie

Silvana Imam och Beatrice Eli söker medarbetare.

Har du eller någon du känner en kreativ ådra är det bara att höra av sig till paret Silvana Imam och Beatrice Eli, för då finns det chans till att dela det kreativa rummet med musikdrottningarna.
23 september, 2020
Vi pratar med Icona Pop - om sexism och nya singeln
Slå på ljud

Förra året meddelade artisten Silvana Imam på sina sociala medier-kanaler att hon hittat den perfekta lokalen för sin studio slash ateljé slash kontor i ett av Hötorgshusen i Stockholm. Lokalen ger numera plats för F5emman – vilket är hennes och vännernas kreativa knytpunkt.

”Staden behöver konst!! Alltid drömt om en egen studio i stan som jag kan dela med mina kompisar typ. I våras inledde vi samtalet och nu månader senare är studion ljudisolerad och 270 kvm (humble brag) lokalen uppvärmd och vi har bokstavligen fått KEYS TO THE CITY”, förklarade Silvana Imam på Instagram när allt kickade igång förra året och hon fortsatte inlägget:

”@f5emman är en kreativ hub ....drömmen. Konst, musik, film, foto, design you name it allt ska skapas här. Är tacksam, stolt och ärad över möjligheten och förtroendet kära Hötorgsskrapan, you will never ever be the same again”.

Chansen att dela rum med artisten

Och nu har alla som vill chansen att jobba i samma studio som Silvana Imam då de söker nya medarbetare till det kreativa kollektivet F5emman, rapporterar Nöjesguiden.

Är du en fena på något inom konst, musik, film, foto, design – ja, eller något annat inom kultur eller media kan man nu skicka in en förfrågan till Silvana Imam och flickvännen Stillika artistkollegan Beatrice Eli.

”Vi kommer fylla @f5emman med vänner och likasinnade, kreativa från film, grafisk formgivning, musik, KONST. vi ska trycka F5 på hela skiten :)))) togetherness är vägen framåt 2020.Utöver att vara en del av detta, erbjuds också en magisk utsikt över Stockholm”, skrev Beatrice Eli på sin Instagram i höstas.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Victoria Beckham syr minikopia från catwalken till dottern Harper

Tove Lo om detaljerna under frieriet med Charlie Twaddle

Nicole Falciani om relationen till Eric Saade efter uppbrottet