Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Tove Lo om detaljerna under frieriet med Charlie Twaddle

22 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Tove Lo berättar detaljer om frieriet med Charlie Twaddle
Tove Lo och Charlie Twaddle gifte sig i hemlighet i somras. Nu berättar artisten för första gången om frieriet.”Jag grät i typ 45 minuter”, berättar hon i en intervju med tidningen Faktum.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020Brand logo
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020

Det var för två år sedan som popundret Tove Lo först berättade om sin kärlek Charlie Twaddle. I sitt sommarprat 2018 hintade hon om någon speciell som ”håller hela mitt hjärta med världens finaste händer”, och när hon senare gästade Skavlan berättade hon mer.

– Jag sa att jag aldrig sett mig själv med familj tills jag träffade Charlie, men nu känner jag att det är någonting jag ändå kan tänka mig, sa hon i Skavlan med ett leende på läpparna.

Tove Lo och Charlie Twaddles hemliga bröllop

Och kärleken blommar än! Tove Lo och Charlie Twaddle gifte sig i största hemlighet i somras. Det var på Instagram som artisten avslöjade bröllopslyckan, när hon delade en selfie föreställande henne själv i brudklänning bredvid Charlie – där båda håller upp sina ringfingrar.

”Ooops”, skrev hon därtill.

Kort därefter berättade hon mer om bröllopet. Vigseln skedde i Las Vegas 25 juli, och i ett kärleksfullt inlägg fick vi ta del av flera bröllopsbilder.

Annons

”Jag trodde aldrig att jag skulle gifta mig men sen mötte jag dig Charlie. Tack för att du gör mig till den lyckligaste någonsin. Du är min person”, skrev hon kärleksfullt.

Detaljerna om frieriet

Nu berättar Tove Lo för första gången om frieriet, i en intervju med tidningen Faktum. Det blev ett corona-säkert sådant.

– Det ligger en hemlig hajk ovanför vårt hus och därifrån kan man se ner till Venice där jag brukade bo. Man kan se West Hollywood och Hollywoodskylten, och hela vägen ner till Downtown. Där satt vi på en stubbe och tittade på solnedgången och drack en drink, med munskydd, säger Tove Lo. Hon fortsätter:

– Plötsligt gick han ner på knä. Jag grät i typ 45 minuter.

Tove Lo är just nu aktuell i rollen som Ulrika, i den nya versionen av Utvandrarna.

– Det är helt overkligt och en helt ny utmaning, säger hon till Faktum.

Foto: TT

LÄS MER:

Tove Lo om sitt nya album Sunshine Kitty

100 frågor att ställa innan du säger JA till ett frieri

Kändisparen som gjorde slut precis innan bröllopet

Annons