Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

5 karaktärer som förändrades helt i serier

19 jan, 2023 
AvPenellope Ness
AvEmma Castman
5 karaktärer som förändrades helt i serier
Från Daenerys Targaryen i Game of thrones till Lucas Scott i One tree hill. Det finns karaktärer som verkligen förändras helt i serier... Här är fem exempel som är svåra att släppa!
Annons
Tips på sevärda filmer från 2000-taletBrand logo
Tips på sevärda filmer från 2000-talet

I några av våra mest älskade tv-serier får vi följa karaktärerna i deras utveckling i flera år. Vissa förändras mycket, andra mindre – och det finns exempel på förlopp som är riktigt svåra att släppa!

Här är fem exempel på sådana tillfällen! Håller du med?

Karaktärerna som förändrades helt i serier

1. Carrie Bradshaw från Sex and the city

Carrie Bradshaw från Sex and the city

Carrie Bradshaw var väldigt inspirerande i de första säsongerna av Sex and the city, men efter att hon och Aiden gjorde slut (första gången) kändes det som hon förändras en del. Hon började bete sig själviskt, valde män före sina vänner och prioriterade kärleksförhållande över allt annat. Det kändes inte heller som att hon lärde sig av sina misstag med tiden, eller?

Annons

2. Fiona Gallagher från Shameless

Fiona Gallagher från Shameless

Fiona var först en stark karaktär som höll ihop familjen Gallagher i tv-serien Shameless. Den äldsta dottern var en riktig kämpe som stod upp för sina syskon. Men efter någon säsong började hon fatta oklara beslut och i slutet av serien kändes hon nästan kaotisk. Därtill verkade Fiona skylla på alla andra och tog inte ansvar för sin olycka...

3. Leonard Hofstader från The big bang theory

Leonard Hofstader från The big bang theory

Den söta och nördiga Leonard Hofstader tycktes bara vara elak och kaxig i slutet av den amerikanska komediserien The big bang theory. Och även om hans vän Sheldon kunde gå oss på nerverna ibland, kunde Leonards själviska beteende i slutet av tv-serien verkligen provocera.

Annons

4. Daenerys Targaryen från Game of thrones

Daenerys Targaryen från Game of thrones

Daenerys Targaryan var en stark och inspirerande karaktär som länge verkade vara godhjärtad, till skillnad från många andra i Game of thrones. Fans både älskade henne och ville vara som henne – fram till slutet då hon blev allt mer hämndlysten och maktgalen. En del tittare verkade till och med lättade över hennes slut...

5. Lucas Scott från One tree hill

Lucas Scott från One tree hill

Sist men inte minst, hjärtekrossaren Lucas Scott. Som verkade vara fantastisk i början av One tree hill, men med tiden hamnade i konstant knepiga situationer (som han kunde ha undvikit) och som sårade flera av de som stod honom nära. Till skillnad från Nathan, som verkade bli en bättre person, kände många fans att det bara gick utför för Lucas.

Foto: TT

Annons