Samantha Jones kommer tillbaka i säsong 2 av And just like that...

01 jun, 2023 
And just like that... Så var Samantha Jones med i leken igen. Kim Cattrall ska dyka upp i den kommande andra säsongen av Sex and the city-rebooten. En hemlig scen ska ha spelats in.
Annons
Kim Cattralls stilresa genom åren
Kim Cattralls stilresa genom åren

Kim Cattrall som gjort rollen som Samantha Jones i Sex and the city har inte medverkat i rebooten med titeln And just like that... vars andra säsong är på gång.

Anledningen har sagts vara den fejd som pågått mellan henne och Sarah Jessica Parker, som gör huvudrollen som Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw i And just like that...
Sarah Jessica Parker i säsong två av And just like that...Craig Blankenhorn

Första säsongen av And just like that... slutade med att Carrie och Samantha, som glidit ifrån varandra i tv-serien, pratade på sms om att mötas upp på en drink i Paris, efter att Carrie åkt dit för att sprida Bigs aska i floden Seine. Det fick såklart fansen att spekulera kring det faktum om det var möjligt att Kim Cattrall skulle medverka i framtida avsnitt av tv-serien. Och så verkar nu vara fallet!

Annons

Kim Cattrall medverkar i säsong två av and just like that...

Enligt New york post har Kim Cattrall filmat en cliffhanger-scen inför säsong två av And just like that... En talesperson för HBO ska, enligt New york post, dessutom ha bekräftat att Samantha kommer att dyka upp i säsongen.

Källor har uppgivit att scenen med Samantha ska ha spelats in i största hemlighet. Kim Cattralls namn ska inte ha stått med på call sheet vilket ska ha gjort personer bakom kulisserna förvånade. Cattrall ska, enligt en källa, ha anlänt i en SUV med svarta rutor för att hålla det hela dolt. Scenen ska ha spelats in i mars, i en bil i ett parkeringsgarage nära Silvercup studios i Queens, där andra scener till serien filmas.

Kim Cattrall
Kim Cattrall gör rollen som Samantha Jones i Sex and the city.FINBARR O'REILLY

En källa på insidan säger till New york post att personalen ”definitivt var chockade och väldigt spända på hur detta ska skrivas in (i manus) och väldigt uppspelta”.

Annons

Den reaktionen kan man ju förstå med tanke på att Kim Cattrall själv, in en intervju med Variety, tidigare sagt att hon faktiskt inte tillfrågats om hon ville medverka i rebooten, efter att ha tackat nej till att göra ytterligare en SATC-film.

När har säsong 2 av And just like that... premiär?

Den andra säsongen av And just like that... har svensk premiär på HBO Max i juni. Amerikansk premiär är satt till den 22 juni vilket talar för att svensk premiär lär bli omkring samma datum.

En trailer har släppt inför den andra säsongen där den absolut största snackisen är att Carries gamla kärlek Aidan Shaw är tillbaka.

Här är trailern till And just like that... säsong 2:

Annons
Innehåller annonslänkar