Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya kyss-bilden på Aidan och Carrie i AJLT skapar reaktioner hos fansen

10 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Carrie och Aidan
Inspelningen av den andra säsongen av And just like that är i full gång! Nyligen publicerades bilder på Carrie och exet Aidan tillsammans vilket fått fansen att spekulera i om de blivit ett par igen. Nu kommer bekräftelsen – och fansen har åsikter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Sex saker du kanske inte visste om Sex And The CityBrand logo
Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City

I augusti blev det känt att John Corbett återvänder till Sex and the city-gänget i And just like that. Enligt seriens skapare Michael Patrick King var Aidans återkomst påtänkt sedan tidigare, men de ville inte introducera honom för tidigt.

– Det kändes som att det blev väldigt mycket för Carrie. Vi ville att Carrie skulle hinna ta sig igenom Bigs död och börja se ljuset igen. Det sista avsnittet i första säsongen heter dessutom Seeing the Light, och vi ville få ut henne på andra sidan. Sedan har Aidans återkomst i serien fått en mycket större roll än vad som vad tänkt från början, tack vare fansen, avslöjade Michael Patrick King för Deadline.

Annons

Första bilderna på Carrie och Aidan i AJLT

I januari 2023 kom första bilderna på Carrie och Aidans återförening. HBO publicerade en bild på paret, hand i hand på Manhattans gator, och teasade vad som väntar i And just like that säsong 2.

”Shh, berätta inte för någon.”

Nya kyss-bilderna på Carrie och Aidan

Nu har det släppts ytterligare bilder på Carrie och Aidan – som definitivt bekräftar parets relationsstatus. På bilderna syns de kyssa varandra och fansen har minst sagt reagerat på att Carrie och Aidan återigen är ett par.

”Det är inte sant!” kommenterar Gwyneth Paltrow på Sarah Jessica Parkers Instagram där hon publicerat några av bilderna.

”Omg omg omg” kommenterar ett fan.

”Carrie i sin Bennifer-era!” kommenterar ett annat.

Vissa älskar de nya bilderna, medan andra ifrågasätter parets återförening.

”Finns det bara två män på Manhattan?!”

”Jag har inte tillräckligt med tålamod för Aidan och Carrie! Det är som att titta på tennis... fram och tillbaka, fram och tillbaka!” kommenterar ett fan på Instagram.

”Så länge hon inte blir tillsammans med Berger igen är jag nöjd!” kommenterar ett annat.

Carrie och Aidan i And just like that säsong 2
Carrie och Aidan i And just like that säsong 2

And just like that säsong två väntas ha premiär sommaren 2023.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons