Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Fansens chock efter nya bilderna på Aidan i AJLT

03 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Carrie och Aidan i and just like that
Efter att nya bilder släppts från inspelningen av And just like that, har fansen reagerat på en häpnadsväckande detalj. Nämligen att Carries ex-pojkvän Aidan sitter med en cigarett (!) i munnen. Se här!
Annons
ELLE pop – bilden från AJLT som avslöjar nästa säsongBrand logo
ELLE pop – bilden från AJLT som avslöjar nästa säsong

I augusti 2022 kom beskedet att Aidan gör comeback i Sex and the City-spinoffen And just like that (och i Carrie Bradshaws liv). Nyligen släpptes nya bilder på det ikoniska parets återförening, och fansen reagerar på en särskild – nämligen att Aidan ser ut att röka.

Carrie och Aidans återförening i AJLT 2

Det var i början av 2023 som HBO Max visade upp de första bilderna på Carrie och Aidan i And just like that. På bilden skymtades de hand i hand och till Instagram-inlägget skrev HBO:

”Shh, berätta inte för någon.”

Annons

Fansen hade minst sagt blandade åsikter om nyheten och parets återförening.

”Det här känns riktigt bra!” kommenterade ett fan i kommentarsfältet.

”En unpopular opinion, men jag tycker inte att Carrie förtjänar att bli tillsammans med Aidan igen.” kommenterade ett annat.

Bilder från inspelningen av AJLT säsong 2
Bilder från inspelningen av AJLT säsong 2

Nya bilderna på Aidan

Nyligen släpptes det ytterligare bilder från inspelningen. Och fansen kan inte tro sina ögon när de får se Aidan med en cigarett i sin mun. Du kanske minns att Aidan slutade dejta Carrie redan efter första dejten när han insåg att hon var en rökare? Det var en dealbreaker han absolut inte kunde kompromissa med, och Carrie fick ta beslutet att (efter många om och men) sluta röka för Aidans skull.

Annons

Och nu är fansen minst sagt förvånade när de nya bilderna på Aidan visar att han själv sitter med en cigarett i munnen... Se här!

Aidan i And just like that
Aidan i And just like that
Bilder från inspelningen av And just like that
Annons
Bilder från inspelningen av And just like that

Källa: The Cut, Foto: TT, Instagram

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons