Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Allt om And just like that... säsong 2

23 mar, 2022 
AvLinda Strömbäck
And just like that...
And just like that... bekräftar HBO Max att våra favoritkaraktärer Carrie, Charlotte och Miranda återvänder i en andra säsong av Sex and the citys populära reboot.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The CityBrand logo
TV: Sex saker du kanske inte visste om Sex And The City

Serien om karaktärerna Carrie, Charlotte och Mirandas navigerande i 50-årsåldern (till skillnad från föregångaren Sex and the citys skildrande av 30-årsålderns komplicerade relationer) har minst sagt möts av blandade reaktioner. Men efter att första säsongen av And just like that... slutat med rekordsiffror bekräftar nu HBO Max att den omtalade serien får en andra säsong.

And just like that... säsong 2

I ett gemensamt uttalande bekräftar HBO Max och skaparen Michael Patrick King säsong två av And just like that... och det fortsatta skildrandet av de omåttligt populära karaktärerna Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes och Charlotte York.

Annons

– Jag är så exalterad över att få berätta fler historier om dessa djärva och livfulla karaktärer som också spelas av fantastiska skådespelare. Vi är alla så glada över det här. And just like that... our Sex life is back, säger Michael Patrick King.

Även HBO Max-chefen Sarah Aubrey (Head of Original Content) berättar om förväntningarna inför nya säsongen:

– Vi är så förtjusta över det kulturella samtalet som genereras av dessa karaktärer och deras berättelser, utspelade i en värld vi redan älskar och känner till så väl. Vi är stolta över det arbete Michael Patrick King och våra underbara författare, producenter, skådespelare och crew har gjort för att ta dessa berättelser till filmduken. Vi längtar tills fansen får se vad som väntar i säsong 2!

Fansens förhoppningar om Samanthas återkomst

I finalavsnittet av SATC-uppföljaren får Carrie kontakt med Samantha via sms där de bestämmer att ses – något som bidragit till spekulationer om att karaktären skulle återvända i säsong 2 av And just like that...

Att skådespelaren Kim Cattrall skulle återvända till serien är dock tveksamt eftersom hon tidigare yttrat att hon inte kommer arbeta med Sex and the city-franchisen något mer. Däremot bekräftas att Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis fortsätter i serien.

Sarah Jessica Parker kommenterade även nyheten på Instagram i samband med bekräftandet av nya säsongen.

– Säsong 2. Tack till vår publik. Helt enkelt. Ni är våra hjärtslag. Vi älskar er så. X, SJ.

Foto: TT, Instagram

Se också: Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnadernaBrand logo
Se också: Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnaderna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons