Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

8 kändisar som har väldigt svårt för varandra

23 mar, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som inte är vänner
Kim Cattralls och Sarah Jessica Parker samt Blake Lively och Leighton Meester. Ja, det är två exempel på kändiskonstellationer som många tror är vänner men som inte umgås alls.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändispar som fortsatt jobba med varandra trots att de gjort slutBrand logo
10 kändispar som fortsatt jobba med varandra trots att de gjort slut

Bästa vänner, eller? Nej, inte när det gäller de här Hollywoodstjärnorna. Här listar vi åtta exempel på kändisar som många tror är vänner – men som i själva verkar har (eller i alla fall har haft) ganska svårt för varandra…

Kim Cattrall och Sarah Jessica Parker

KIM CATTRALL OCH SARAH JESSICA PARKER

Under flera år spelade Kim Cattrall och Sarah Jessica Parker bästa vänner i Sex and the City. Men i verkligenheten var allt annorlunda… Det sägs i alla fall att det har varit en hel del gnissel mellan skådespelarna. Exakt vad som stämmer är oklart, vissa menar att det handlar om pengar, andra om avundsjuka eller mobbning. Oavsett vad är Kim och Sarah inte de vänner som många kanske trott att de är.

Annons

Blake Lively och Leighton Meester

BLAKE LIVELY OCH LEIGHTON MEESTER

Det är fel att säga att Blake Lively och Leighton Meester har svårt för varandra, för så är inte fallet. Många tror dock att skådespelarna är nära vänner och det stämmer inte. De är vänliga mot varandra när de ses, men umgås inte privat. När Leighton Meester förlovade sig med Adam Brody avslöjade den amerikanska bloggaren Perez Hilton dessutom att Blake Lively aldrig hörde av sig för att gratulera paret.

Lindsay Lohan och America Ferrera

LINDSAY LOHAN OCH AMERICA FERRERA

Jämngamla och inom samma bransch, men långt ifrån vänner. Det var när Lindsay Lohan skulle gästspela i Ugly Betty som det skar sig rejält mellan stjärnorna. Tanken var att Lindsay skulle medverka i sex avsnitt av serien men hon fick bara fullfölja fyra av dem på grund av sitt dåliga beteende. Enligt produktionsteamet kom Lindsay Lohan med fler problem än hon kunde lösa och America hade till slut så svårt att acceptera uppförandet att hon mer eller mindre krävde att Lohan skulle få sparken.

Annons

Reese Witherspoon och Vince Vaughn

REESE WITHERSPOON OCH VINCE VAUGHN

På tal om att vara jämngamla och verka inom samma bransch men inte klicka… Även skådespelarkollegorna Reese Witherspoon och Vince Vaughn har svårt för varandra. De är absolut inte ovänner men personligheterna krockar en hel del. Det ska till och med ha gått så långt att de efter inspelningen av Borta bäst, hemma värst har valt att avstå från att arbeta ihop igen.

Artikelinspiration: Zimbio

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons