Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kim Cattrall: Jag fick aldrig frågan att vara med i And just like that

05 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Kim Cattrall
En av de stora snackisarna kring Sex and the city-uppföljaren And just like that var att Kim Cattrall inte skulle återvända i rollen som Samantha.
Nu berättar skådespelaren att hon inte ens fick frågan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kim Cattralls stilresa genom årenBrand logo
Kim Cattralls stilresa genom åren

Den första säsongen av And just like that blev minst sagt omskriven. Och inte bara för det som hände i serien (som att en viss karaktär helt plötsligt dog) utan också för saker bortom kamerorna.

En av dessa var faktumet att Kim Cattrall inte skulle vara med. Anledningen till det hela har diskuterats, och många har trott att det beror på hennes bråk med Sarah Jessica Parker.

Därför tackade Cattrall nej till tredje SATC-filmen

Nu berättar Samantha-skådisen varför hon inte syns i Sex and the city-uppföljaren.

– Jag fick aldrig frågan att vara med i rebooten. Jag var tydlig med mina känslor kring den tredje filmen, så jag fick reda på det som alla andra – på sociala medier, säger hon i en intervju med Variety.

Annons

Kim Cattrall säger att hon tackade nej till filmen delvis för att hon inte tycker att manuset höll. Samantha ska bland annat ha fått dickpics från Mirandas 14-årige son Brady.

Skådespelaren säger att hon inte sett serien, men att det hon hört om den känns bekant.

– Serien är praktiskt taget den tredje filmen. Så kreativt är det.

Sarah Jessica Parker vill inte att Cattrall återvänder

Kim Cattrall har fått höra att många saknat Samantha, men hon förklarar varför hon inte ville gå tillbaka.

– Jag har inte övergivit någon. Kan du tänka dig att gå tillbaka till ett jobb som du hade för 25 år sedan? Och jobbet blev inte lättare. Det blev mer komplicerat för hur ska man få vidare och utveckla karaktärerna? Allting måste växa, annars dör det. När serien slutade kände jag att det var smart. Vi ska inte återupprepa oss själva. Och sen kom filmen som skulle knyta ihop alla lösa trådar. Och sen kom en till. Och sen skulle det bli en till?

När Sarah Jessica Parker intervjuades i Variety tidigare i år sade hon att hon inte tycker att det skulle vara okej om Kim Cattrall kom tillbaka till serien.

– Ja, jag tror inte att jag skulle tycka det, för jag tror att finns för mycket historia och känslor från hennes håll och som hon har delat. Jag har inte läst artiklarna, men folk har varit benägna om att jag ska få reda på vad som sagts.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons