Desirée Nilsson försvann från rampljuset – dyker upp i ny dokumentär

Desirée Nilsson försvann från rampljuset – dyker upp i ny dokumentär

Bloggaren Desirée Nilsson, som då gick under smeknamnet Dessie, blev gravid 2014 och försvann kort därefter från rampljuset – till skillnad från sina andra bloggkollegor.
Snart dyker den forna bloggstjärnan upp i en ny dokumentär!
05 maj, 2022
1:23

Efter reklamen: 00-talets bloggstjärnor - nu och då

(1:23)

Slå på ljud

Innan fenomenet influencer fanns och innan Instagram var en app i allas telefoner så ägnade vi vår tid på www åt att läsa bloggar, av det som då kallades bloggare – och skaran stora bloggare var betydligt mer begränsad än den motsvarande influencerskaran är idag. På det senare 00-talet var Kissie, Dessie och Paow några av de som stod för bloggarna vi läste slaviskt.

Super-bästisarna Desirée Nilsson och Paulina Danielsson, också kallade Dessie och Paow, bråkade med varandra offentligt och blev sams om vartannat. Och Alexandra Nilsson, som kallades Kissie, var aldrig en av super-bästisarna utan var istället i princip i konstant bråk med Dessie och Paow. Men var bråken verkligen på riktigt? Eller handlade allt om PR?

Desirée Nilsson

Desirée Nilsson 2014.

Det gör Desirée Nilsson idag

Medan Alexandra Nilsson brandade om sig under sitt riktiga namn istället för Kissie och fortsatte skapa content på sociala medier, och Paulina Danielsson började synas i tv och medverkade i flera säsonger av realityserien Paradise hotel så blev Desirée Nilsson gravid – och tog ett steg tillbaka från rampljuset.

Vad hände egentligen med Desirée efter det att hon valde att leva ett mer anonymt liv än sina tidigare kompanjoner (eller rivaler)? Trots att hon gick under radarn har hon haft en trogen fanskara som följt henne genom alla år. På Instagram har hon strax över 40 000 följare.

2014 blev hon mamma till sonen Theodor, som nu hunnit bli åtta år gammal. Hon jobbar idag som mäklare i Stockholm, och på sin Instagram delar hon ofta med sig av lägenheter som hon sköter försäljningen av – samt sin glädje över sitt yrkesval. Det råder inga tvivel om att hon älskar sitt jobb!

Medverkar i en svt-dokumentär med Alexandra Nilsson

I början på maj kom det ut att Desirée Nilsson och Alexandra Nilsson båda ska medverka i en dokumentär tillsammans på SVT. Desirée och Alexandra hintade i sina sociala medier om att det pågick en inspelning och nu är det klart att det är SVT Edits Vad hände: Bloggbråken 2008-2014 som de båda kommer medverka i. Dokumentären har premiär på SVT Play 21 juni och i SVT1 den 22 juni, klockan 22:00.

– Jag är ju med SVT och spelar in idag igen och vi kör andra dagen. Så det är två utav två dagar. Idag har Dessie, Desirée Nilsson, varit med och vi har pratat om den gamla härliga bloggtiden, säger Alexandra Nilsson i en vlogg där vi ser henne och Desirée ihop.

Därför försvann Tyra Sjöstedt från rampljuset – gör comeback

– Det har varit väldigt roligt, nästan ännu roligare om vi inte hade umgåtts på fritiden höll jag på att säga, nu privat för det gör vi ju faktiskt. Vi ses ju ibland och hänger, men oavsett så är det väldigt roligt att gå igenom allt som vi har varit med om. För det är en del. Men nu ska jag inte säga för mycket för det får ni se sen när dokumentären släpps, säger hon vidare.

Foto: Instagram, TT