Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Så ser Ross och Rachels dotter Emma från tv-serien Vänner ut i dag

07 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
I den åttonde säsongen av den älskade tv-serien Vänner blir Ross och Rachel föräldrar till dottern Emma. Lilla Emma spelades av tvillingarna Noelle och Cali Sheldon och här är tvillingarna idag – 16 år efter att serien slutade sändas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och dåBrand logo
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Skaran Vänner-fans är inte få, och vi minns alla Ross och Rachels, något knepiga, kärlekssaga i tv-serien. Något delade är den stora skaran tittare nog däremot kring hur den borde ha slutat. Ross och Rachel, som spelas av David Schwimmer och Jennifer Aniston, blir i den åttonde säsongen föräldrar åt dottern Emma.

Emma spelades i själva verket av två personer, tvillingarna Noelle och Cali Sheldon. I år blev tvillingarna 18! Ja, det var ett tag sedan vi såg dem samsas om rollen som Emma i Vänner – även om det kanske inte känns så.

Tvillingarnas relation till Vänner-skådisarna idag

En stor skara följare har både Noelle och Cali Sheldon lyckats samla på sig. På Instagram har de 77 000 respektive 121 000 följare. Bland Calis sparade Instagram storys har hon svarat på frågan om hon minns inspelningen av Vänner, och hon svarar:

Annons

– Nej, tråkigt nog kan jag inte komma ihåg någonting, och vi har inte råkat träffa på någon av dem sedan dess. Men förhoppningsvis gör vi det en dag!

För drygt ett år sedan delade Cali med sig av ett par bilder från tiden i Vänner. I inlägget med en av bilderna, föreställande Emma och Rachel skriver hon kärleksfullt ”mamma”, och i ett annat inlägg minns hon ”där allt började”.

Det gör Noelle och Cali idag

Trots att det var 16 år sedan som det sista avsnittet av Vänner sändes, så har tvillingarna inte lämnat skådespelandet bakom sig. I skräckfilmen Us som hade premiär i början av 2019 medverkar både Cali och Noelle, I skräckfilmen spelar tvillingarna tillsammans med skådisar som Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o och Winton Duke.

Annons

Men vad framtiden har att erbjuda återstår att se.

– Antingen vill jag jobba som skådespelare eller som biomedicinsk ingenjör, så nu försöker jag bara klara av skolan så att jag kan ta mig in på college. Jag skriver också en bok för skojs skull som jag verkligen vill bli klar med, säger Cali om sina framtidsdrömmar på en annan Instagram story.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Se Kate Moss dotter Lila Grace debut på catwalken

Angelina Jolie och Brad Pitts barn Shiloh hyllas världen över

Carrie Bradshaws pojkvänner rankade – från värst till bäst

Annons