Här är Kate Moss dotter Lila Grace Moss idag

Här är Kate Moss dotter Lila Grace Moss idag

Kate Moss dotter Lila Grace Moss har vuxit upp. Hon fyllde nyligen 18 år och går i sin mammas fotspår. Den unga modellen gjorde under gårdagen sin debut på catwalken!
07 oktober, 2020
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då
Slå på ljud

Kate Moss är en av 00-talets mest uppmärksammade och eftertraktade modeller. Hon syntes flitigt i kampanjer för stora varumärken, och på catwalken för världens största designers. Något som under hennes storhetstid också blev uppmärksammat var relationen med Pete Doherty, en relation som kantades av en del skandaler – vilket resulterade i att modellen förlorade flera stora kontrakt, bland annat ett med H&M. Relationen pågick i drygt två år, innan den fick ett slut. Men innan relationen med Pete föll supermodellen för Jefferson Hack, som kom att bli pappan till hennes barn, Lila Grace Moss.

Orden efter debuten på catwalken

Dottern Lila Grace Moss har gått i sin mammas fotspår. Hon jobbar också som modell, och så sent som under gårdagen gjorde hon sin debut på catwalken för Miu Miu i Milan, Italien. På Instagram har hon själv delat med sig av glimtar från catwalken – och det är en exalterad Lila som berättar om sin debut.

”Tack för att ni lät mig debutera på den mest drömmiga showen. Jag är besatt av både håret och sminket”, skriver hon i inlägget.

I en intervju med Vogue i samband med sin catwalk-debut berättade hon om sin favoritplagg, så väl som skönhetsprodukt.

– Utsvängda jeans, en mysig tröja och mina Nike Air Jordans, säger Lila när hon klurar över sina bästa basplagg, och om signaturprodukten säger hon:

– Jag har med mig min Marc Jacobs O!Mega coconut bronzer överallt!

Lila Grace Moss har blivit 18 år

2016 skaffade Kate Moss, äntligen, ett Instagram-konto. Men inte ett privat, utan ett i hennes modellagentur Kate Moss Agency. När hennes dotter Lila för bara några dagar sedan fyllde 18 fick hon ett Instagram-inlägg tillägnat sig på kontot.

”Grattis på 18-årsdagen Lila, vi älskar dig”‚ lyder den fina hälsningen, där bilden föreställer mamma Kate Moss och Lila som omfamnar varandra – en bild som är tagen för ett par år sedan.

Foto: TT

LÄS MER:

Därför vägrade Hailey först kyssa Justin Bieber offentligt

Gigi Hadids första tid som mamma

Efter bebislyckan – Katy Perry säljer sitt hus i Beverly Hills