Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför vägrade Hailey först kyssa Justin Bieber offentligt

07 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Hailey och Justin Bieber är ett av världens mest uppmärksammade par – och äkta makar. I början av relationen hade paret hela världens ögon på sig, något som inte var helt enkelt. Nu avslöjar Hailey att hon till en början vägrade kyssa Justin framför andra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 power-kvinnor du inte får missa på InstagramBrand logo
8 power-kvinnor du inte får missa på Instagram

Modellen Hailey Bieber, tidigare Hailey Baldwin, är Justin Biebers stora kärlek. För bara dagar sedan var det ett år sedan Justin Bieber och Hailey sa ja till varandra framför alla sina nära och kära, under en storstilad ceremoni. Men redan året innan gifte de sig borgligt i hemlighet.

I en ny intervju berättar hon att det tog lång tid innan hon och Justin Bieber kysstes offentligt, något som helt och hållet var hennes beslut. Det ständiga bevakandet av pressen, som hon inte var van vid, gjorde henne obekväm i att visa sin kärlek till Justin framför andra.

– Det var svårt för mig att förstå hur jag skulle bete mig i en sån här relation, framför ögonen på alla andra, säger Hailey Bieber i en intervju med Vogue Italia.

– Men jag kom tillslut till en punkt där jag bara fick inse att det är såhär vår verklighet är, fortsätter hon.

”Det finns verkligen ingenting att dölja”

Hailey, som är dotter till skådisen Stephen Baldwin, och som jobbat som modell i flera år, är inte helt främmande för ett liv i rampljuset. Men trots det blev livet något helt annat i Justin Biebers sällskap.

Annons

– Under en lång tid så kunde jag inte göra det, kyssa honom offentligt. Jag klarade inte av tanken av att folk kollade på oss i vissa stunder. Men senare insåg jag att det i det långa loppet gjorde mig utmattad – snarare än att det skyddade mig. För faktum är, vi älskar varandra. Och det finns verkligen ingenting att dölja.

Justin och Hailey drömmer om barn, men äktenskapet har fått Hailey att tänka om en aning kring barnfrågan.

– Det är konstigt, men jag har alltid velat ha barn tidigt, men nu när jag är gift så känns det inte lika stressigt, säger hon.

Foto: TT

LÄS MER:

Årets mäktigaste på sociala medier – här är hela listan

Gigi Hadids första tid som mamma

Margaux Dietz bekräftar uppbrottet från Emil Ingemarsson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons