Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Angelina Jolie och Brad Pitts barn Shiloh hyllas världen över

05 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
ANGELINA JOLIE OCH BRAD PITTS BARN SHILOH HYLLAS VÄRLDEN ÖVER
14-åriga Shiloh Jolie-Pitt är barn till Angelina Jolie och Brad Pitt – och hyllas nu världen över. Shiloh inspirerar med sin stil och lyfts som en HBTQ+-ikon bland unga.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 Historiska HBTQ+profilerna vi minnsBrand logo
10 Historiska HBTQ+profilerna vi minns

För fjorton år sedan fick Angelina Jolie och Brad Pitt fick sitt första biologiska barn, och idag hyllas och uppmärksammas den unga Shiloh Jolie-Pitt världen över.

Hyllningarna kommer inte farandes för att Shiloh Jolie-Pitt har världskända föräldrar, eller för att Shiloh Jolie-Pitt är den yngsta personen någonsin som blivit avbildad i vax på Madame Tussauds museét i New York. I amerikanska medier lyfts och hyllas Shiloh som en ikon bland unga HBTQ+personer.

”Hon vill vara precis som sina bröder”

Redan 2010 berättade Angelina Jolie om att Shiloh utforskat sitt kön sedan hon var tre.

– Hon vill vara en kille, så vi klippte av hennes hår. Hon gillar att bära killkläder och vill ha allt som är ”killigt”. Hon vill vara precis som sina bröder, sa Angelina Jolie då.

Shiloh började tidigt att ifrågasätta sin identitet och trotsade mer än gärna förväntningarna som alla andra hade.

– Hon vill bara bli kallad för John. John eller Peter, det är en Peter Pan-grej. Och då säger jag, ’John, vill du ha lite juice?’, förklarade Brad Pitt när han gästade Oprah Winfrey.

Annons

Ända sedan dess har Shiloh varit en förebild för många unga världen över.

Shilohs stora skara fans

Shiloh har alltid klätt och stylat sig androgynt, något som uppmärksammas och hyllats av många. I jeans, blazers, oversizade träningsoveraller. Men det är främst Shilohs looks på röda mattan, sida vid sida med sina föräldrar och syskon, som inspirerat många. Där Shiloh dykt upp i kostym eller skjortor likt sin pappa.

Och om Shiloh har fans! På Instagram finns det flera fan-konton tillägnat 14-åringen, som inte själv skaffat sig ett konto på plattformen. Ett av kontona fokuserar enbart på Shilohs stil och kläder, och berättar var man kan finna samma eller liknande plagg.

Shiloh ihop med sin mamma och syskonen Vivienne, Zahara och Knox.

Brad Pitt och Angelina Jolies alla barn

Totalt har de forna makarna Brad Pitt och Angelina Jolie sex barn – förutom Shiloh består familjen också av Pax, Maddox, Zahara, Vivienne och Knox.

Foto: TT

LÄS MER:

Bilden på Nicole Richie och dottern Harlow får fansen att reagera

Därför tar Bianca Ingrosso avstånd från familjen

Chrissy Teigen och John Legend i sorg efter missfallet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons