Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Chrissy Teigen berättar om missfallet efter svåra blödningarna

01 okt, 2020 
AvStina Dahlgren
chrissy-teigen-missfall
Chrissy Teigen och John Legend har förlorat sin son. På Instagram berättar modellen nu om missfallet. ”Vi lyckades aldrig stoppa blödningar och ge vårt barn de vätskor han behövde.”
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoriaBrand logo
Chrissy Teigen och John Legends kärlekshistoria

Modellen Chrissy Teigen och artisten John Legend gick nyligen ut med att de väntade sitt tredje barn. Sedan tidigare har de dottern Luna, 4, och sonen Miles, 2.

Chrissy Teigen inlagd på sjukhus under graviditeten

De senaste veckorna har modellen varit sängliggandes på grund av mindre blödningar i underlivet, men tidigare i veckan blev det akut och hon fick läggas in på sjukhus.

– Nu var det värre, det var som att sätta på en kran och bara låta det rinna. Idag så slutade det aldrig blöda, förklarade hon på sina sociala medier samtidigt som hon publicerade bilder på maken John på sjukhuset.

Då var hon dock vid gott mod och berättade att både hon och den lilla pojken i magen mådde bra under omständigheterna.

– Jag mår ändå bra, och bebisen är vid god hälsa, han växer sig stark och han rör på sig mycket, har rör på sig mer än vad Luna och Miles gjorde, berättade hon från sjukhussängen.

Berättar om missfallet

På Instagram berättar nu Chrissy Teigen att de har förlorat barnet i magen.

Annons

”Vi är chockade och i den typ av djup smärta som du bara hör om, den typ av smärta som vi aldrig känt förut. Vi lyckades aldrig stoppa blödningar och ge vårt barn de vätskor han behövde, trots påse efter påse av blodtransfusioner. Det var helt enkelt inte nog.”

Inlägget består av flera foton i svartvitt från sjukhuset, och på en av bilderna syns hon och John ligga i en säng med ett litet knyte i famnen. Chrissy Teigen skriver att de redan i magen hade givit honom namnet Jack.

”Vi har aldrig gett våra bebisar något namn förrän precis innan de fötts, precis innan vi lämnar sjukhuset. Men av någon anledning hade vi börjat kalla den lilla killen i min mage för Jack. Så för oss kommer han alltid att vara Jack. Jack kämpade så hårt för att bli en del av vår lilla familj och det kommer han för alltid att vara.”

Foto: TT, Instagram.

LÄS MER:

Gravida Chrissy Teigen inlagd på sjukhus efter kraftig blödning

Kika in i Chrissy Teigen och John Legends nya bostad i Los Angeles

Chrissy Teigen om gravidchocken: ”Trodde inte det var möjligt”

Annons