Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Chrissy Teigen om gravidchocken: ”Trodde inte det var möjligt”

26 aug, 2020 
AvEmma Castman
Chrissy Teigen på röda mattan
Chrissy Teigen och John Legend väntar sitt tredje barn. Ett efterlängtat besked – som kom som en chock. På Twitter berättar Chrissy mer om gravidresan.
Annons

I mitten av augusti gick modellen Chrissy Teigen, 34, och artisten John Legend, 42, ut med att de väntar sitt tredje barn. Avslöjandet kom i John Legends nya musikvideo Wild. I filmens sista scen visar Chrissy Teigen nämligen upp sin växande mage, samtidigt som John håller om den.

Nyheten togs emot med öppna armar och sedan avslöjandet har miljontals fans gratulerat paret på sociala medier.

I tidigare intervjuer har Chrissy berättat att både hon och John länge längtat efter ett tredje barn – men att graviditeten, trots det, kom som en chock för dem båda. Paret var nämligen inte säkra på att de kunde bli gravida på naturlig väg, då både dottern Luna och sonen Miles kom till med hjälp av IVF.

Tagit graviditetstest varje månad

I juni i år tog Chrissy ut sina bröstimplantat, och när ett fan på Twitter frågade om hon var gravid när hon genomgick operationen valde supermodellen att berätta hur det låg till. Chrissy förklarade att hon enligt rutin tog ett graviditetstest innan ingreppet, men att det visade negativt.

Annons

Ett par veckor senare gjorde Chrissy ett nytt test hemma, och det med ett helt annat resultat.

”I flera år har jag tagit graviditetstester nästan varje månad och önskat att de ska visa positivt en dag. Alltid bara önsketänkande. Det har aldrig varit positivt förut”, skrev hon på Twitter.

Det första testet hade alltså visat fel resultat – paret var gravida, och Chrissy beskriver hur chockkänslorna varvades med lyckorus.

”Jag trodde inte det var möjligt för mig att bli gravid på egen hand”, skrev hon, följt av:

”Det som så många säger kanske stämmer ändå. När du ger upp och slutar försöka kommer livet att överraska dig”.

Chrissy och John har ännu inte gått ut med när bebisen är beräknad att komma.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons