Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Därför tar Bianca Ingrosso avstånd från familjen

01 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Nu väljer Bianca Ingrosso att ta avstånd från sin familj.
Eftersom influencern och superentreprenören Bianca Ingrosso inte mår bra psykiskt just nu väljer hon att inte umgås med familjen. Bördan blir för verklig när familjemedlemmar frågar hur hon mår, och istället lägger hon nästan all sin tid på arbete.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
De 11 vackraste kungliga brudklänningarnaBrand logo
De 11 vackraste kungliga brudklänningarna

Att familjen Wahlgren-Ingrosso är en av Sveriges mest kända familj råder det inga tvivel om – och man ser dom lite här och där.

Mamma Pernilla Wahlgren, 52, och dottern tillika influencern Bianca Ingrosso, 25, gör succé med realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay, och i serien syns då och då Biancas syskon Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12. Några som inte syns lika ofta i serien är den äldsta i syskonskaran, Oliver Ingrosso, 30, och pappan Emilio Ingrosso, 55, som bara gjort några enstaka inhopp.

Just nu vill Bianca inte umgås med sin familj

Men nu väljer Bianca Ingrosso att ta avstånd från sin familj, eftersom hon inte mår speciellt bra på insidan – och då känner att det blir svårt att närma sig sin familj.

– Jag mår ju bra, men jag är ju inte lycklig, säger Bianca Ingrosso i en ny vlogg på sin Youtube-kanal.

Influencern förklarar att hon är inne i en period där hon får mycket energi och lycka på jobbet, med tanke på alla möjligheter som hon erbjuds. Bianca Ingrosso slår också fast att hon älskar att det varje dag i hennes liv händer något nytt och stort. Full rulle verkar sannerligen vara hennes paroll just nu.

Annons

– Men i mitt privatliv mår jag inte så bra, jag vet inte om det har med min spiral att göra, eller om det är mina relationer, säger hon och förklarar att hon troligtvis ska ta ut spiralen snart.

”Kanske att jag öppnar upp mig för mycket nu, men…”

Utan att gå djupare in på vad som tynger henne just nu berättar hon att hon ska ta tag i problemen i psykologstolen:

– Det här ska jag prata med min psykolog om, så kanske att jag öppnar upp mig för mycket nu men jag är inne i en period där jag inte vill tillbringa tid med min familj. För man orkar inte gå in på djupet med vissa saker.

Bianca Ingrosso känner att bördan blir extra tung när nära och kära ska komma in under skinnet på henne, och att bara ta emot ett samtal från mamma Pernilla Wahlgren, eller lillebror Benjamin Ingrosso blir för jobbigt.

– Dom kan ringa och fråga hur jag mår och jag orkar inte prata med dem om det, för då blir det så verkligt på något sätt, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

Annons

– Just nu vill jag bara fly vardagen, säger hon och poängterar att hon drar sig till mer till arbetet istället eftersom att det är där hon mår bäst.

Bianca Ingrosso känner sig elak

I veckan kom även pappa Emilio Ingrosso, som är bosatt på Mallorca, tillbaka till Sverige för att hälsa på vänner och familj. Men Bianca mår för dåligt just nu, och har ännu inte orkat ställa till med en träff med sin far.S

– Jag känner mig elak, min pappa är ju här nu och jag har liksom inte hunnit träffa honom för jag orkar inte sitta där och prata om hur jag mår, säger hon trots att hon vet att hon mår bra av att umgås med sin pappa Emilio Ingrosso.

Foto: TT

LÄS MER:

Amanda Seyfrieds babylycka efter sin hemliga graviditet

Taylor Swifts gulliga present till Gigi Hadids nyfödda dotter

Quiz: Hur mycket kan du om Sex and the City?

Annons