Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Taylor Swifts gulliga present till Gigi Hadids nyfödda dotter

29 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Gigi Hadid och Zayn Malik blev för ett par dagar sedan föräldrar åt en dotter. Nu har dottern, som vi ännu inte vet namnet på, fått en supergullig present av Taylor Swift!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paretBrand logo
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret

Förra veckan bekräftade Gigi Hadid och Zayn Malik att deras dotter kommit till världen. Båda de nyblivna föräldrarna delade med sig av familjelyckan på Instagram, och vi fick se en liten liten hand tillhörande dottern.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev den nyblivna mamman Gigi i sitt inlägg då.

Amerikanska medier har rapporterat om att Gigi födde hemma på familjegården i Pennsylvania. Vad den lilla fått för namn är ännu inte känt.

Fina gåvan från Taylor Swift

Trots att dottern bara levt i några dagar har hon redan hunnit bli bortskämd med fina presenter. På sin Instagram story delade Gigi Hadid en bild av dotterns lilla arm, iklädd en tröja från Versace, under en rosa silkesfilt. Hon förklarar samtidigt att tröjan är en present från Donatella Versace och filten är från Taylor Swift.

Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter är inte den enda som fått en specialsydd filt. Den nyblivna mamman Katy Perry fick även hon en likadan filt till sin lilla dotter Daisy – något som uppskattades så pass mycket att hon tillägnade den ett helt inlägg.

Annons

”Fröken Daisy älskar hennes handbroderade filt från Taylor Swift. Jag hoppas att det är en sådan som hon drar runt på i flera år och som sen blir en oigenkännlig trasa som hon har i fickan som tonåring”, skrev Katy Perry i inlägget.

Den rosa silkesfilten är inte bara en kärleksfull gåva, den har för Taylor Swift en stor betydelse.

”När jag var en bebis var min mest värdefulla ägodel en liten silkesfilt”, skrev Taylor Swift på ett kort när hon gav filten till Katy Perry.

Foto: TT

LÄS MER:

Justin Timberlake och Jessica Biel har blivit föräldrar igen

Gravida Chrissy Teigen inlagd på sjukhus efter kraftig blödning

Nya uppgifter: Så födde Gigi Hadid sin dotter

Annons