5 strikta regler Megan Fox barn måste följa

Megan Fox

Nej till teknik och ja till rutiner – det är två exempel på regler som Megan Fox vill att hennes barn ska följa. Spana in fler exempel på hur skådespelaren ser på föräldraskap och uppfostran här!
15 november, 2022
Megan Fox stilresa genom åren
1:00

Efter reklamen: Megan Fox stilresa genom åren

(1:00)

Slå på ljud

Megan Fox har tre barn tillsammans med sin exman Brian Austin Green; Noah, Bodhi och Journey. Då och då har skådespelaren pratat ut om hur föräldraskapet format hennes liv, och senast förra året öppnade hon upp om hur mammarollen hjälp henne att hitta ett större syfte.

Att Fox trivs med att vara mamma råder det ingen tvekan om. Det finns dock gränser för vad hon anser är okej och inte okej när det kommer till uppfostran. Här listar vi några regler som Megan Fox satt upp för sina barn!

Megan Fox visar upp nya hårfärgen – är foxy red

Så ser Megan Fox på barnuppfostran

Megan Fox uppmuntrar sina barn att uttrycka sin könsidentitet hur de vill

Megan Fox har i flera intervjuer berättat hur viktigt det är för henne att hennes barn får uttrycka sig precis som de vill. I en intervju med Glamour berättade hon till exempel att hennes son Noah har älskat klänningar sedan han var två år och att hon har stöttat det sedan dag ett. Att han har fått gå sin egen väg ser Megan har lärt honom mycket om frihet och att våga uttrycka sig själv.

I en intervju med Instyle nämnde hon också att Noah har blivit mobbad för att han bär klänningar och som ett resultat av det håller hon honom borta från internet.

"Han hör redan från barn på sin egen skola att pojkar inte har klänning, så jag vill skydda honom från skiten som skrivs där ute."

Megan Fox låter inte sina barn använda teknik

Som nämnt ovan låter Megan Fox inte sina barn använda internet – och därtill ska hon hålla dem borta från tv, iPads och dylikt. Enligt DailyMail ska förbudet bero på att hon inte vill att tekniken ska påverka hennes barns hjärnor negativt.

"Det är svårt att göra dem till supernördar om jag inte låter dem titta på tv eller filmer, eller få en iPhone eller en iPad," sa Fox och fortsatte:

"Så just nu gör jag mina barn till konstnärliga naturhippier."

Kändisar som förlovat sig 2022 – så ser ringarna ut

Megan Fox är noga med sina barns rutiner

För Megan Fox är det viktigt att hennes barn har stabila rutiner varje dag, något som lett till att hon undviker att ta med dem på jobbresor och filminspelningar.

Megan Fox lär sina barn att vara måna om miljön

För Megan Fox är miljön viktig, och hon förväntar sig att hennes barn bär samma respekt.

”Vi trampar inte på myror; vi gör inte sådana saker. Vi river inte upp blommor ur jorden, för vi tycker att de är vackra. Jag lär dem att växter är varelser med känslor och tankar – så det är vad vi gör."

Megan Fox låter inte sina barn synas för mycket på sociala medier

Sist men inte minst, den omdiskuterade frågan om barn och sociala medier.

Megan Fox lägger upp bilder på sina barn på plattformar som Instagram, men är noga med att inte göra det för ofta. Anledning till beslutet är för att hon vill respektera deras privatliv och hålla saker och ting inom familjen.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Megan Fox förlovningsring är designad för att göra ont att ta av