Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Megan Fox förlovningsring är designad för att göra ont att ta av

20 jan, 2022 
Megan Fox och Machine Gun Kelley
En smaragd och en diamant möts och bildar ett hjärta. Banden är av törnen. Nu avslöjar Machine Gun Kelley att förlovningsringen han designat till Megan Fox gör ont att ta av.
Annons
Megan Fox – Bästa looksen från röda mattanBrand logo
Megan Fox – Bästa looksen från röda mattan

Megan Fox och Machine Gun Kelley förlovade sig den 11 januari i år. Paret träffades när de spelade in filmen Midnight in the Switchgrass i mars 2020.

På Instagram delade hon med sig av frieriet. I ett videoklipp (med flera kameravinklar!) syns hur Machine Gun Kelley går ner på knä innan han trär på henne ringen. Hon berättade också att de druckit varandras blod efter att de sagt ja.

Machine Gun Kelley har på sin Instagram delat med sig av tanken bakom det påkostade smycket. Faktum är att deras respektive månadsstenar, smaragd (hennes) och diamant (hans), bildar ett hjärta.

Megan Fox förlovningsring är designad för att göra ont att ta av

I en intervju med Vogue avslöjar Machine Gun Kelley fler detaljer om ringen. Den droppformade smaragden kommer från Colombia medan diamanten är från smyckesdesignern Stephen Webster, som han designat ringen tillsammans med.

Meghan Fox flrovningsring
Megan Fox med förlovningsringen.

Den uppmärksamma har noterat att ringets två band består av törnen. På grund av det är ringen smärtsam att ta av.

Annons

– Konceptet är att ringen går att ta isär för att göra två ringar. När den sitter ihop hålls den på plats av en magnet. Den dras ihop. Sen formar den ett hjärta. Och du ser det här? Banden är faktiskt törnen. Så om hon försöker ta av den gör det ont, säger han i intervjun.

Tittar vi tillbaka på parets presenter till varandra går det att ana ett tema. Sedan tidigare har Machine Gun Kelley ett halsband som innehåller Megan Fox blod.

Annons