Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Megan Fox visar upp nya hårfärgen – är foxy red

28 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
Megan Gox
Svart, rosa eller blont?
Nu visar skådespelaren Megan Fox upp sin nya vågade hårfärg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Megan Fox stilresa genom årenBrand logo
Megan Fox stilresa genom åren

Megan Fox fick som bekant sitt stora genombrott i filmen Transformers 2007 och sedan dess har hon setts i filmer så som Jennifer's Body och The Dictator.

Megan som under många år haft sin brunsvarta hårfärg har på senaste provat på lite nya färger. Och nu visar hon upp den nya vågade hårfärgen.

Megan om att lämna sina barn

Megan titulera sig som skådespelare, modell och trebarnsmamma. Tillsammans med exmaken Brian Austin Green har hon tre söner, Noah Shannon, 9, Bodhi Ransom, 8, och Journey River, 5. Hon har varit väldigt privat när det kommer till barnen och det är sällan som Megan visa upp eller pratar om de små liven på Instagram och i intervjuer. Nyligen frågade en följare på Instagram var hennes barn var någonstans, något som hon valde att svara på.

”Vänta vänta vänta, har jag barn?!? Herregud jag visste att jag hade glömt något!!”, svarade Megan sarkastiskt på kommentaren.

I en intervju med tidningen Glamour berättade Megan att med ett fullspäckad jobbschema är hon ofta borta från barnen, något som hon tycker är väldigt tufft.

Annons

– Det är tufft för jag reser ofta under långa perioder och de måste gå i skolan. Jag önskar att jag kunde ta dem med mig när jag reser, det hade gjort saker så mycket lättare, sa Megan i intervjun.

– Jag tar ett bad och gråter massa för att det är jobbigt och inte på grund av pressen som någon annan eller samhället sätter på mig, men det är vara så jobbigt att vara ifrån dem. De är mitt DNA.

Visar upp nya hårfärgen

Megan som det senaste året har haft både rosa och blont hår har nu testat en mer eldig amber färg på sitt hår.

På Instagram visar hon upp den nya hårfärgen, även Megans fästmannen Colson Baker (aka Machine Gun Kelly) har gått från sitt rosa hår till blont.

7 kändisar som har barn du inte visste omBrand logo
7 kändisar som har barn du inte visste om

Källa: Glamour, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons