Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kändisar som förlovat sig 2022 – så ser ringarna ut

26 okt, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som förlovat sig 2022
Megan Fox, Jessica Szohr och Jennifer Lopez är tre exempel på kändisar som har förlovat sig med sina älskade under året. Läs mer om frierierna här och spana in alla fantastiska ringar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna härBrand logo
Video: Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna här

Under året som gått har vi fått ta del av härliga förlovningsberättelser från flera kända par. Vi tänker till exempel på Megan Fox och Machine Gun Kelly som offentliggjorde att de bytt ringar genom att posta en fin video på Instagram, eller Gossip Girl-stjärnan Jessica Szohr och hockeyspelaren Brad Richardson som publicerade en gullig selfie där de poserar tillsammans med ringen.

Här listar vi fler exempel på kändisar som har gått ut med att de förlovat sig 2022 – vilken ring gillar du mest?

Annons

Kändisfrierier i Hollywood 2022

Megan Fox och Machine Gun Kelly

I januari i år tog Hollywoods nya favoritpar, Megan Fox och Machine Gun Kelly, nästa steg i sitt förhållande och förlovade sig. I samband med att de offentliggjorde frieriet skrev Megan så här på Instagram:

”1,5 år senare, efter att ha gått igenom ett helvete tillsammans och skrattat mer än jag någonsin trodde var möjligt, frågade han om jag ville gifta mig med honom. Och jag sa ja; då, nu och framåt – alltid”.

Annons

Jennifer Lopez och Ben Affleck

I år förlovade sig Jennifer Lopez och Ben Affleck för andra gången. Nyheten, som knappt kan ha undgått någon, meddelades i en video på Instagram där en lycklig JLo visade upp en gigantisk grön diamantring. På bilden ovan syns ringen ännu tydligare.

Annons

Jessica Szohr och Brad Richardson

Skådespelaren Jessica Szohr och hockeyspelaren Brad Richardson träffades i mars 2019, fick dottern Bowie i januari 2021 – och förlovade sig i maj 2022. Visst ser ringen underbar ut?

Avril Lavigne och Mod Sun

Artistparet Avril Lavigne och Mod Sun förlovade sig under en resa till Paris i våras. Frieriet ägde rum framför Eiffeltornet och ringen är en hjärtformad diamant, specialbeställd från en butik i Beverly Hills.

Annons

Tommy Dorfman

13 reasons why-stjärnan Tommy Dorfman avslöjade att hon förlovat sig när hon medverkade i Rachel Bilsons podcast i augusti i år. Vem hennes älskade är har hon dock inte gått ut med ännu.

Foto: TT

Se också: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las VegasBrand logo
Se också: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las Vegas

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons