Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Oväntade regler Kim Kardashians barn måste följa

30 nov, 2022 
AvEmma Castman
Oväntade regler Kim Kardashians barn måste följa
Schemalagt gos, viktig egentid och ett strikt förbud mot Keeping Up With The Kardashians. Ja, det är tre exempel på regler som Kim K anammat efter att hon fått barn. Spana in fler exempel på beslut som realitystjärnan tagit här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 stilögonblick med North WestBrand logo
Se 5 stilögonblick med North West

Att växa upp i rampljuset innebär inte bara härlig uppmärksamhet, lyxiga födelsedagskalas och exklusiva presenter. Nej, som för alla barn finns det regler att följa.

Här listar vi exempel på bestämmelser som Kim Kardashian satt upp för sina fyra barn; North, Chicago, Saint och Psalm – vissa mer överraskande än andra.

Så ser Kim Kardashian på uppfostran – regler barnen måste följa

Egentid med varje barn

För Kim Kardashian betyder familjen allt. Att vara en närvarande mamma är högsta prioritet och därför har hon satt upp en regel som innebär att varje barn har kontinuerlig egentid med henne. Vad de gör varierar, det viktiga är att både North, Chicago, Saint och Psalm känner att de får ha sin mamma för sig själv ibland.

Annons

Klädstilen är betydelsefull

Kim Kardashian har alltid varit noga med vad hon har på sig, och det gäller även hennes barn som ofta syns gå klädda i de senaste trenderna och de hetaste märkena. Faktum är att North, som är äldst i syskonskaran, hade en egen stylist innan hon ens fyllt två år.

Vikten av hög arbetsmoral

Kim Kardashian fick tidigt lära sig om vikten av att jobba hårt för att komma framåt, och hon är väldigt noga med att lära sina barn samma sak. Hög arbetsmoral är a och o – och det är viktigt att barnen får se att båda sina föräldrar kämpa hårt för att kunna leva det livet dem lever.

Mystid i schemat

Kim Kardashian lever ett hektiskt liv och för att få det att fungera krävs ett detaljplanerat schema fyllt med allt från jobb och resor till sovstunder och tid för gos. Ja, du läste rätt – tid för gos. Kim ser nämligen till att hennes schema alltid har 15 minuter avsatt för mys med barnen.

Annons

Varje barn har varsin nanny

Trots en hel del regler har Kim Kardashian hjälp av barnskötare för att underlätta vardagen ytterligare – och faktum är att varje barn har varsin nanny. North, Chicago, Saint och Psalm har även egna vakter för att öka säkerheten.

Nej till Keeping up with the Kardashians

Precis som Kourtney Kardashian och Scott Disick har Kim Kardashian förbjudit sina barn att titta på Keeping Up With The Kardashians – trots att de stundtals medverkar i programmet. Anledningen är helt enkelt att de inte tycker att programmet lämpar sig för små barn.

Artikelinspiration: The Things Celebrity

Foto: TT

Se 5 av Kim Kardashians BalenciagalooksBrand logo
Se 5 av Kim Kardashians Balenciagalooks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons