Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Strikta regler Kourtney Kardashian och Scott Disicks barn måste följa

21 nov, 2022 
AvEmma Castman
Regler Kourtneys barn måste följa
Även om Kourtney Kardashian och Scott Disicks barn är med i Keeping Up With The Kardashians tillåts de inte att titta på programmet. Här är fler regler som ex-paret satt upp för sina små!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Syskonen Kardashian då och nuBrand logo
VIDEO: Syskonen Kardashian då och nu

Kourtney Kardashian har tre barn tillsammans med sitt ex Scott Disick; Mason, Reign och Penelope. Familjens liv är mer offentligt än många andras, och under flera år har fans kunnat följa stora delar av deras vardag i Keeping Up With The Kardashians.

När det kommer till föräldraskap har Kourtney då och då kritiserats av sina familjemedlemmar, då de tycker att hon är alldeles för snäll som till exempel låter barnen sova i hennes säng.

"Min familj tycker definitivt att jag är galen för att jag har barnen i sängen. Men jag kunde inte bry mig mindre.", sa hon enligt People.

Här listar vi fem regler som Kourtney och Scott satt upp för sina barn!

Annons

Regler Kourtney och Scotts barn ska följa

Exparet har infört begränsad skärmtid

Föräldraparet är noga med att inte låta diverse skärmar ta upp för mycket av barnens tid. De har till exempel ett tv-spelsrum där de låter barnen spendera 30 minuter under veckan och en timme på helgen.

Kourtney har också sagt att hon förbjudit iPads då hon tycker att det skapar distraktion för barnen, speciellt under middagstid.

Kourtney uppmuntrar till att sova tillsammans

Kourtney har berättat att hon implementerat samsömn med sina barn. Hon ska ha läst på mycket om ämnet innan hon testade det, och märkte snabbt att det fungerade olika bra på varje barn. För Mason som är äldst ska det ha fungerat utmärkt och för Reign, som är yngst, ska det ha varit bättre med separata sängar.

Kourtney sa också att samsömnen ger henne kvalitetstid med sina barn, då hon ofta är väldigt upptagen med arbete på dagarna.

Nej till Keeping Up With The Kardashians

Även om Kourtney och Scotts barn medverkar i Keeping Up With The Kardashians vill de inte att de ska titta på programmet. Anledningen? De tycker helt enkelt inte att det lämpar sig för så små barn.

Annons

Ordet "tjock" är förbjudet

I en intervju med Cosmopolitan pratade Kourtney om beslut att inte använda orden "tjock" och "fett" runt sina barn. Hon förklarade att hon helt enkelt inte vill att de ska utveckla komplex för sina kroppar, och att hon är säker på att sådant som vuxna säger och gör påverkar de små i allra högsta grad.

"Om jag säger: 'Usch, jag hatar den här outfiten! Jag byter om!’ kommer det leda till att min dotter provar massor av kläder innan hon blir nöjd.”

Strikta gluten- och mjölkfria måltider

Enligt People ska Kourtney ha ändrat hennes och hennes barns kost till att exkludera livsmedel med gluten och mjölk. Något realityprofilen menar har påverkat deras mående väldigt positivt.

"Jag tror inte att alla behöver äta på det här sättet, men vi gjorde tester, som visade att vi alla är känsliga för majs, gluten och mejeriprodukter."

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete DavidsonBrand logo
ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete Davidson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons