Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Oväntade detaljer om Kim Kardashians första äktenskap

29 nov, 2022 
AvEmma Castman
Oväntade detaljer om Kim Kardashians första äktenskap
Kim Kardashian undviker helst att prata om sitt äktenskap med Damon Thomas – men genom åren har hon delat en del detaljer. Här listar vi det vi vet om realitystjärnan och musikproducentens förhållande och giftermål!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom årenBrand logo
Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren

Visste du att Kim Kardashian har varit gift tre gånger? 2011 sa hon ja till basketspelaren Kris Humphries, men äktenskapet höll bara i 72 dagar innan Kim ansökte om skilsmässa (som förvisso inte beviljades förrän 2013). 2014 blev det Kim Kardashian och Kanye West på riktigt, och paret höll ihop i sju år innan de valde att gå skilda vägar.

Sen har vi ett tredje äktenskap som många glömmer bort – nämligen stjärnans första. Mellan 2000 och 2004 var Kim nämligen gift med musikproducenten Damon Thomas. Här är allt vi vet om förhållandet!

Det vet vi om Kim Kardashian och Damon Thomas äktenskap

Kim Kardashian gifte sig innan hon fyllt 20

Åldersskillnaden mellan Kim Kardashian och Damon Thomas är tio år, och när de sa ja till varandra var Kim 19 och Damon 29.

Annons

Bröllopet var inte planerat

Ja, du läste rätt – bröllopet mellan Kim Kardashian och Damon Thomas var inte planerat. Paret gifte sig i Las Vegas och Damon ska spontant ha kommit på idén.

"Vi åkte till Vegas, han sa, 'Vi gifter oss här!' och jag svarade, 'okej'", sa Kim i ett avsnitt av Keeping Up with the Kardashians.

Kim kände sig beroende av Damon

Även om Kim inte har pratat jättemycket om sitt förhållande med Damon har hon vid ett par tillfällen antytt att dynamiken mellan dem inte var hälsosam.

"Jag var väldigt beroende av killarna jag var i ett förhållande med," sa Kim till Harper's Bazaar i februari 2011 och fortsatte:

"Jag vet inte varför, för jag är inte uppfostrad på det sättet. Om jag skulle få säga något till mitt 19-åriga jag något skulle jag skaka om mig själv och säga: "Vakna upp; du är alldeles för smart för det här.”

Uppbrottet följdes av en hel del anklagelser

När paret ansökte om skilsmässa 2003 (som beviljades ett år senare) framförde de flera olika anklagelser mot varandra. Rättshandlingar som lämnats in av Kim hävdar att Damon fysiskt misshandlande henne och i ett avsnitt av Keeping Up with the Kardashians har hon sagt att han var väldigt kontrollerande.

Damon, som var den som ansökte om skilsmässa, sa i sin tur att Kim hade varit otrogen mot honom med "flera killar". I skilsmässodokumenten hävdade Damon också att Kim utnyttjat honom för pengar. Båda har nekat till anklagelserna som riktats mot dem.

Kim tjänade pengar på skilsmässan

Under skilsmässan beslutade domare att Damon Thomas var tvungen att betala Kim Kardashian ett engångsbelopp på 56 000 dollar.

Artikelinspiration: The Things

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons