Oväntade händelser från kändisarnas förflutna

Oväntade händelser från kändisarnas förflutna

Många bär på överraskande berättelser från förr – så även kändisarna. Nedan listar vi fem exempel på stjärnor som delat med sig av oväntade historier från sina uppväxter.
23 november, 2022
Se 5 kändisar som känt sig tvingade att byta namn
0:58

Efter reklamen: Se 5 kändisar som känt sig tvingade att byta namn

(0:58)

Slå på ljud

Visste du att Kim Kardashian spontant åkte till Las Vegas och gifte sig som 19-åring? Eller att Colin Farrell i sena tonåren togs in på förhör misstänkt för mordförsök? Här är fler exempel på oväntade händelser som några av våra mest kända Hollywoodstjärnor upplevt som yngre.

Kändisarnas bästa throwback-inlägg – 12 bilder du måste se

Kändisar med överraskande bakgrundshistorier

Kim Kardashian

När Kim Kardashian var 19 år gammal åkte hon och den tio år äldre musikproducent Damon Thomas spontant till Las Vegas och gifte sig. Äktenskapet höll i fyra år innan paret valde att gå skilda vägar.

"Om jag skulle möta mitt 19-åriga jag i dag skulle jag vilja skaka om mig själv och säga; Vakna upp, du är alldeles för smart för det här", sa Kim i en intervju med Harper's Bazaar.

Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren
0:58

Efter reklamen: Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren

(0:58)

Slå på ljud

Rihanna

När Rihanna var 15 år gammal dök hennes hemliga halvsyster Kandy (som då var 32) upp utanför artistens dörr och berättade att hon hade tre äldre halvsyskon. Rihannas pappa, som var den som hade undanhållit informationen, ska senare har sålt historien till The Sun.

Leighton Meester

Leighton Meester föddes i ett federalt fängelse i Texas, där hennes mamma avtjänade 16-månaders fängelse för en narkotikadom. Leightons mormor uppfostrade henne tills mamman släpptes.

Plockade och blyertstunna – kändisarnas ögonbryn på 90-talet vs nu

Colin Farrell

I sina sena tonår togs Colin Farrell in till förhör som misstänkt för mordförsök.

"Senare fick jag se ett foto av killen som gjort brottet och det såg verkligen ut som jag. Eftersom jag hade haft en minneslucka den natten tänkte jag för en sekund "kan jag ha gjort en sådan här sak?".

Liv Tyler

När Liv Tyler var åtta år insåg hon att Steven Tyler var hennes pappa. Anledningen till att hon upptäckte det då var för att hon såg in yngre syster Mia på en konsert och kände att hon tittade på sin tvilling.

"Hon såg ut precis som jag. Jag tittade på min mamma och såg att hon hade tårar i ögonen, och då jag satte ihop allt", berättade skådespelaren när hon gästade The Jonathan Ross Show.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

7 (ganska oväntade) maträtter kändisarna vägrar äta