Efter två år: Kim och Kanye (snart) skilda – alla detaljer

30 nov, 2022 
AvPenellope Ness
Kim Kardashian och Kanye Wests skilsmässa börjar nå sitt slut efter nästan två år
Två år efter att ha ansökt om att separera har Kim Kardashian och Kanye Wests skilsmässa äntligen börjat nå sitt slut. Kanye kommer bland annat att betala ett saftigt underhåll – här är alla detaljer.
Annons

Video: Se 5 stilögonblick med North West

Se 5 stilögonblick med North West
Se 5 stilögonblick med North West

I februari 2021 ansökte Kim Kardashian om att få separera från dåvarande maken Kanye West – nästan två år senare har skilsmässan börjat nå sitt slut, men inte riktigt än. Paret som gifte sig 2014 har barnen North, Saint, Chicago och Psalm tillsammans.

Kim och Kanye får delad vårdnad

Kim tillsammans med barnen North, Saint, Chicago och Psalm.
Kim Kardashian tillsammans med barnen North, Saint, Chicago och Psalm.CAMA

Uppgörelsen innebär att de kommer att dela vårdnaden om sina fyra gemensamma barn. Kim kommer även att få ett bidrag på 200 000 dollar i månaden från sin exman. Enligt avtalet kommer föräldrarna att dela kostnaderna för barnens sjukvård, säkerhet och utbildning som även inkluderar terminsavgifter.

Annons

Kanye var orsaken till kims ångest

Redan i mars beviljades Kims begäran om att ändra civilståndet till singel av en domare. Detta bara några dagar efter att hon anklagat Kanye för att ha orsakat känslomässig ångest. Artisten ska bland annat ha lagt ut falsk och privat information om deras familj på sociala medier.

TVÅ OLIKA DATUM FÖR SEPARATIONEN

Kim ansökte ursprungligen om skilsmässa från Kanye i februari 2021, men dokumenten visar den 26 december 2020 som det officiella datumet för deras separation.

Skilsmässan är i princip helt klar men det som återstår för att den ska bli helt färdigställd är ett godkännande av en domare.

nöje
Oväntade detaljer om Kim Kardashians första äktenskap

Foto: TT

Se 5 av Kim Kardashians Balenciagalooks
Se 5 av Kim Kardashians Balenciagalooks
Annons
Innehåller annonslänkar