Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Strikta regler Jennifer Lopez personal måste följa

05 jan, 2023 
AvEmma Castman
Strikta regler Jennifer Lopez personal måste följa
Att arbeta för Jennifer Lopez kan låta som en dröm, men visste du att hennes personal måste följa en hel del regler? Här är några exempel på strikta krav!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

Nej till konversationer och förbjudet att be om autograf. Ja, det är två exempel på regler som Jennifer Lopez satt upp för sin personal – och som bevisar att hon är Hollywoods ultimata diva. Spana in ytterligare punkter på stjärnans kravlista här!

Regler Jennifer Lopez anställda behöver följa

Nej till samtal och ögonkontakt

Den här regeln har fått många att reagera... Det var i samband med att Jennifer Lopez byggde ett nytt palatsliknande hem i Los Angeles-förorten San Fernando 2012 som en källa berättade för The Daily Star att personalen på plats fått information om att de inte fick integrera med stjärnan. Hårt? Ja, det får man väl ändå säga. Och det slutar inte där... Nej, regeln gäller även annan personal. All kontakt ska nämligen gå via Jennifers assistent.

Annons

Be om autograf och du får sparken

När JLo besökte Tyskland frågade ett hotellbiträde om hon kunde få Lopez autograf – och det kostade henne jobbet. Dagen efter klagade nämligen Jennifer till ledningen och såg till att den anställda fick sparken, uppger Bild via Radar Online.

Jungfru som stjärntecken? Då blir du aldrig anställd

Ja, du läste rätt. Är du jungfru får inte jobba för Jennifer Lopez. Anledningen till beslutet är oklar, men enligt dansaren och skådespelaren Heather Morris är så fallet. Det var när Morris var på audition för en av Lopez turnéer som stjärnan bad alla jungfrur räcka upp handen, för att sen skicka hem dem.

Måste se till att så mycket som möjligt är vitt

När Jennifer Lopez ska besöka en ny plats har personalen en tydlig uppgift – se till att så mycket som möjligt är vitt. Från väggar till draperier, möbler, ljus och blommor. Ja, stjärnan vill endast omges av vita föremål och har inte mycket överseende med när det blir fel.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023Brand logo
Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023
Annons