Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Jennifer Lopez delar nya bilder från bröllopet – se här

02 jan, 2023 
AvEmma Castman
Jennifer Lopez delar nya bilder från bröllopet – se här
Efter nästan 20 år isär återförenades Jennifer Lopez och Ben Affleck (äntligen) 2021. Året efter gifte de sig – och nu har stjärnparet delat nya bilder från deras stora dag. Se här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

2022 har övergått till 2023, och på sociala medier har Jennifer Lopez publicerat en tillbakablick på året som varit. Med bildtexten ”2022 var ett av de bästa åren hittills! Jag kan inte vänta på allt som kommer nästa år...” har hon nämligen publicerat en video med vackra och känslosamma minnen från det gångna året.

Klippet innehåller flera kärleksfulla ögonblick med familjen – och bjuder dessutom på aldrig tidigare visat material från hennes och Ben Afflecks två sommarbröllop.

Annons

Ny bild på Jennifer Lopez bröllopsklänning

Superstjärnsparet förlovade sig i april 2022 och gifte sig hela två gånger under sommaren, först under en enklare ceremoni i Las Vegas i juli och sedan en större bröllopsfest i parets fastighet i Georgia i augusti.

Klippet som Jennifer Lopez delat på Instagram visar att bröllopsplaneringen satte igång direkt efter deras förlovning. Då ser man nämligen hur JLo testar en slöja och tittar på skisser på klänningar.

Annons

När videon sedan övergår till sommar får följarna en glimt av det första bröllopet, då brudparet sitter i en rosa Cadillac cabriolet framför kapellet och poserar med armarna om varandra.

Vidare till augusti ser vi fotografier från bröllop nummer två – och där bjuder Jennifer för första gången på en helkroppsbild på en av hennes magiska bröllopslooks. Klänningen är en rygglös halterneck-klänning med blomprydd urringning och den matchade hon med en kort slöja som ramade in ansikte i sann Hollywoodanda samt en vit clutch.

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Foto: TT

Annons