Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kändisgästerna som inte kom på Jennifer Lopez och Ben Afflecks bröllop

25 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Kändisgästerna som inte kom på Jennifer Lopez och Ben Afflecks bröllop
När Jennifer Lopez och Ben Affleck sa ja till varandra för andra gången den här sommaren var det några som valde att inte dyka upp.
Här är kändisarna som inte närvarade på bröllopet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sigBrand logo
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

Tacka nej till ett av de mest efterlängtade och ikoniska kändisbröllopen? Ja, det var det faktiskt folk som gjorde, tro det eller ej.

När Jennifer Lopez och Ben Affleck gifte sig för andra gången den här sommaren, och sa ja till varandra i helgen som var under en vigsel som höll till i Afflecks villa i Georgia, var det bjudna kändisar som inte dök upp.

Jennifer Garner dök inte upp på bröllopet

Ben Afflecks ex-fru Jennifer Garner var en av dem. Istället syntes hon samma dag ute på shoppingrunda i West Virginia tillsammans med sin pojkvän John Miller och sin pappa William Garner.

Annons
Jennifer Garner och Ben Affleck
Jennifer Garner och Ben Affleck har barnen Violet, Seraphina och Samuel tillsammans.

En annan som inte dök upp på bröllopet var Ben Afflecks bror Casey Affleck, som syntes i Los Angeles bara timmar innan vigseln. Till TMZ gav han ett otydligt svar kring varför han inte närvarade på sin brors bröllop, med förklaringen att han ”somnade”.

Jennifer Lopez bröllopsklänning
Jennifer Lopez i en av hennes tre olika bröllopsklänningar.
Annons

Casey Afflecks kärleksfulla inlägg

Däremot delade han dagen därpå en kärleksfull Instagram post om de nyblivna makarna, där han välkomnade Jennifer Lopez till familjen.

”Bra saker är värda att vänta på. För tvister och vändningar, en nystart, och att hitta nya vägar för gammal kärlek. Välkommen till familjen, Gör dig redo för riktig galenskap. Skoja. Jen, du är en pärla. Vi älskar dig så mycket”, skriver Casey Affleck i sitt Instagram-inlägg, när han samtidigt delar med sig av en bild på paret från tiden då de var ihop under det tidiga 00-talet.

Bennifer goes way back

För dem som missat det så går Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekshistoria way back. De var ett par under det tidiga 00-talet, förlovade sig 2002, för att senare bryta upp och gå skilda vägar. Tiden var inte rätt då, men annat är det nu. För drygt ett år sedan bekräftade Jennifer Lopez och Ben Affleck att de hittat tillbaka till varandra, och nu står de här som man och hustru!

Foto: TT

Annons