Alla detaljer om Jennifer Lopez tre maxade brudklänningar

Alla detaljer om Jennifer Lopez tre brudklänningar

Jennifer Lopez bar inte en, inte två, utan tre brudklänningar när hon gifte sig för andra gången med Ben Affleck. Här är allt du vill veta om de magiska kreationerna.
24 augusti, 2022
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig
1:05

Efter reklamen: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

(1:05)

Slå på ljud

Efter att ha gift sig i Las Vegas i juli har nu Jennifer Lopez och Ben Affleck sagt ja till varandra en andra gång. Under helgen, närmare bestämt lördagen den 20 augusti, bjöd paret in familj och vänner till ett storslaget bröllop för att fira kärleken.

Gift sig för andra gången

Platsen var Ben Afflecks lyxvilla i Georgia och om första bröllopet i Las Vegas framstod som ganska spontant (Jennifer Lopez har i sitt nyhetsbrev berättat att de fick skynda sig för att hinna dit innan midnatt), verkar det här bröllopet vara betydligt mer planerat.

Samma kväll (såklart) bjöd paparazzis oss på en tjuvkik på eventet. Där kunde vi bland annat se att såväl Jennifer som Ben – och gästerna (till exempel skådespelarkollegan Matt Damon och hans fru) – klädde sig i vitt dagen till ära. Vi fick också se första bilden på Jennifer Lopez brudklänning.

Alla detaljer om Jennifer Lopez tre brudklänningar

Men nu har Marry me-aktuella skådespelaren och artisten avslöjat mycket fler detaljer om sin bröllopslook. Eller låt oss säga sina bröllopslooks, för inte var det en klänning hon bar. Inte heller två. Nej Jennifer Lopez gifte sig – inte helt oväntat – i tre olika brudklänningar.

Det är på Instagram i det egna nyhetsbrevet som JLo visar upp de första bilderna, tillsammans med skisser, på klänningarna.

Samtliga brudklänningar är signerade Ralph Lauren, som också – liksom Jennifer Lopez två stylister Mariel Haenn och Rob Zangardi – har postat bilder från dagen i sociala medier. Och det vi ser är tre otroliga klänningar! Scrolla ner för en närmre titt.

brudklänning ett – gjord av 1 000 näsdukar

Allt om Jennifer Lopez brudklänningar
Onthejlo.com

Till själva ceremonin kom Jennifer iklädd en skräddarsydd kortärmad brudklänning med långt släp och en lång slöja, från det amerikanska modehuset. Den var hög i halsen och hade öppen rygg och den voluminösa volangkjolen var gjord av inte mindre än drygt 1 000 näsdukar. Se fler bilder nedan.

Jennifer Lopez brudklänning – allt du vill veta
Onthejlo.com

brudklänning två – med vita pärlband

Jennifer Lopez brudklänning vita pärlor
Onthejlo.com

Senare bytte bruden om till en andra vit drömklänning, som hade djup v-ringning och var smyckad med mängder av vita pärlor samt Swarovski-signerade kristalldetaljer. Det tog 30 skräddare 700 timmar att färdigställa samtliga handbroderier.

Brudklänning tre – med avtagbar huva

Jennifer Lopez alla brudklänningar – vit huva
Onthejlo.com

Den tredje brudklänningen, vilken också var en skräddarsydd Ralph Lauren-klänning, var i sjöjungfru-modell med släp och hade en avtagbar huva. Klänningen har en halterneck-ringning i halsen, prydd med Swarovski-kristaller i olika storlekar, som fortsätter även baktill.

”Klänningarna var drömlika... Tack Ralph Lauren”, skriver JLo tillsammans med bilderna i nyhetsbrevet och meddelar också fansen att fler bilder och spännande detaljer från den stora dagen kommer väldigt snart.

Jennifer Lopez och Ben Afflecks starkaste stilögonblick – då och nu

Foto: TT/Instagram/Onthejlo.com