Bennifer har gift sig igen – första bilden på Jennifer Lopez otroliga brudklänning

Se första bilden på Jennifer Lopez brudklänning

Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig för andra gången. Här är en första glimt på Jennifer Lopez otroliga brudklänning!
22 augusti, 2022
VIDEO: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig
1:05

Efter reklamen: VIDEO: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

(1:05)

Slå på ljud

I somras kom nyheten att Jennifer Lopez och Ben Affleck hade gift sig i Las Vegas. Efter att ha bjudit på en av våra mest efterlängtade kändis-återföreningar våren 2021 sa de alltså ja till varandra i juli.

– Min kärlek, Ben, kom in och han gick ner på ett knä. Han sa något som jag aldrig kommer att glömma. Sen tog han fram ringen och frågade vill du gifta dig med mig?, berättade Jennifer Lopez i ett nyhetsbrev som hon skickat ut på sin sajt On The JLo om förlovningen tidigare i vår.

Jennifer Lopez och Ben Afflecks starkaste stilögonblick – då och nu

Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig igen

Nu har de gjort det igen! Under helgen bjöd paret in familj och vänner till ett storslaget bröllop för att fira kärleken. Platsen var Ben Afflecks lyxvilla i Georgia och om första bröllopet i Las Vegas framstod som ganska spontant (Jennifer Lopez har i sitt nyhetsbrev berättat att de fick skynda sig för att hinna dit innan midnatt), verkar det här bröllopet vara betydligt mer planerat. Det rapporterar Page Six, som också har publicerat de första bilderna på Jennifer Lopez magiska brudklänning.

Första bilden på Jennifer Lopez brudklänning

Bilderna visar att såväl Jennifer Lopez som Ben Affleck – och gästerna (bland annat skådespelarkollegan Matt Damon och hans fru) – klädde sig i vitt dagen till ära. Jennifer Lopez bar en vit, kortärmad brudklänning med ett långt släp och en lång, skir slöja. Klänningen ser ut att vara i sjöjungfru-modell och ha en öppen rygg.

Spana in Bennifers ”bröllopslook” på premiären av Marry me

Fler detaljer – inklusive designern – har ännu inte avslöjats. Det har tidigare rapporterats om att artisten och skådespelaren skulle bära en klänning från Ralph Lauren, men det är inget som har bekräftats från varken Lopez eller designhuset.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren
1:58

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

(1:58)

Slå på ljud