Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Strikta regler Chrissy Teigen och John Legends barnskötare måste följa

14 dec, 2022 
AvEmma Castman
Chrissy Teigen och John Legend
Bekväma med att resa och måste älska djur. Ja, det är två exempel på regler som Chrissy Teigen och John Legend satt upp för barnens nannys. Spana in fler krav här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärntecken

Chrissy Teigen och John Legend har varit öppna med att det råder en hel del kaos i deras hem. I en omslagsintervju med Vanity Fair 2019 berättade de att de "hatar att låtsas som att de klarar allt på egen hand", och syfta då på uppfostrandet av deras barn.

”Vi har hjälp dagtid, nattetid och helg. Jag vet inte hur min mamma fixade det”, säger Chrissy Teigen bland annat i intervjun.

Regler Chrissy Teigen och John Legends nannys behöver rätta sig efter

På sociala medier är Chrissy och John även noga med att hylla och visa tacksamhet till teamet runt dem. Men vad innebär det egentligen att vara anställd som nanny hos familjen Teigen Legend? Här listar vi exempel på regler som de satt upp för sin personal.

Annons

De måste älska djur

Familjen Teigen Legend älskar djur – och som nanny hos dem är det mer eller mindre ett krav att du också gör det. För när Chrissy och John inte är hemma är det barnskötarna som får hålla koll på de små lurviga vännerna.

De måste vara öppna för att resa

Eftersom Chrissy och John har hela världen som sin arbetsplats behöver deras barnskötare vara bekväma med att följa med på diverse resor. För där barnen är behöver de vara.

På Twitter berättade Chrissy Teigen att paret alltid betalar alla resekostnader för sina anställda.

De ska ha ett eget liv, utanför jobbet

På Twitter betonade Chrissy Teigen att familjens nannys inte behöver spendera dygnets alla timmar hos dem. De har fyra personer som roterar, vissa arbetar under dagen och andra stannar hela natten.

De måste vara bekväma med att höra Chrissy och John bråka

Arbetar man i någons hem är det nog ofrånkomligt att ibland höra de boende bråka. Och Chrissy Teigen är öppen med att hon inte döljer någonting för sin personal.

"Jag döljer aldrig något. Jag bråkar i bilen, jag bråkar hemma, jag bråkar på flygplatsen… Men John bråkar sällan tillbaka.", skrev Teigen på Twitter.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons