Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

16 nov, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som inte har barnvakt
Trots att vardagspusslet är svårt att få ihop har kändisar som Ashton Kutcher och Mila Kunis valt att inte ta hjälp av nannys. Här förklarar vi varför – och listar ytterligare exempel på stjärnor som bestämt tackat nej till barnvakt.
Annons
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Oavsett om det handlar om skådespelare, artister, programledare eller underhållare är de som lever ett liv i rampljuset i Hollywood mer eller mindre alltid upptagna. Deras arbetsplats är hela världen och folkets blickar är ständigt riktade mot dem.

Att många bestämmer sig för att ta hjälp av barnskötare när de bildar familj kommer därför inte som någon större överraskning. Men, det finns faktiskt stjärnor som trots fartfyllda scheman har bestämt sig för att vägra ta hjälp i fostrandet av deras små. Här är åtta exempel!

Annons

Hollywoodstjärnor som inte tar hjälp av barnvakt

Ashton Kutcher och Mila Kunis

Ashton Kutcher och Mila Kunis

That 70s Show-stjärnorna Ashton och Mila har valt att uppfostra sina barn på egen hand. Tillsammans har de en dotter och en son, som de är väldigt noga med att skydda från offentligheten.

"Vi vill lära känna våra barn. Vi vill veta vad vi ska göra om de gråter eller surar. Och jag tror att det enda sättet att uppnå det är att vara med dem.”, sa Ashton Kutcher i en intervju med Ellen DeGeneres.

Reese Witherspoon och Ryan Phillippe

Reese Witherspoon och Ryan Phillippe

Även om det heta 90-talsparet gick skilda vägar 2006 är de noga med att gemensamt uppfostra sina två barn, Ava och Deacon. I en intervju med Metro berättade Ryan att målet alltid har varit att deras barn ska växa upp och bli människor de skulle "gilla att umgås med."

Annons

"Jag föreställer mig att det skulle vara svårare om vi inte var så praktiska som vi är och om vi lät dem uppfostras av barnskötare", sa han till tidningen.

Ryan Gosling och Eva Mendes

Ryan Gosling och Eva Mendes

Både Ryan Gosling och Eva Mendes valde att pausa sina skådespelarkarriärer ett par år för att istället fokusera på att uppfostra sina döttrar, Amada och Esmeralda.

"Jag har tekniskt sett ingen barnflicka, men jag har hjälp", sa Eva när hon gästade Wendy Williams Show och fortsatte:

"För att förtydliga; jag är verkligen inte anti-barnflicka, du gör vad du behöver göra som förälder, men jag är väldigt tacksam att jag har hjälp av både min familj och Ryans familj.”

Annons

Katy Perry och Orlando Bloom

Katy Perry och Orlando Bloom

Sist men inte minst, Katy Perry och Orlando Bloom som blev föräldrar till en liten flicka i augusti 2020. De tar förvisso hjälp av barnvakt vid undantagsfall, men är väldigt noga med att inte ha någon nanny på heltid.

"Hade vi haft en barnskötare på heltid skulle jag inte veta hur jag tar hand om min dotter, och det anser jag är meningen att jag ska kunna.", förklarade Katy Perry i podcasten SmartLess och fortsatte:

"Det spelar ingen roll om jag har haft en show till 23.00, jag vaknar ändå klockan sex för att fixa frukost.”

Artikelinspiration: Life & Style

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons