8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

Kändisar som inte har barnvakt

Trots att vardagspusslet är svårt att få ihop har kändisar som Ashton Kutcher och Mila Kunis valt att inte ta hjälp av nannys. Här förklarar vi varför – och listar ytterligare exempel på stjärnor som bestämt tackat nej till barnvakt.
16 november, 2022
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop
0:38

Efter reklamen: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

(0:38)

Slå på ljud

Oavsett om det handlar om skådespelare, artister, programledare eller underhållare är de som lever ett liv i rampljuset i Hollywood mer eller mindre alltid upptagna. Deras arbetsplats är hela världen och folkets blickar är ständigt riktade mot dem.

Att många bestämmer sig för att ta hjälp av barnskötare när de bildar familj kommer därför inte som någon större överraskning. Men, det finns faktiskt stjärnor som trots fartfyllda scheman har bestämt sig för att vägra ta hjälp i fostrandet av deras små. Här är åtta exempel!

Inspireras av Hollywoodstjärnorna – fina barnnamn från 2022

Hollywoodstjärnor som inte tar hjälp av barnvakt

Ashton Kutcher och Mila Kunis

Ashton Kutcher och Mila Kunis
Frank Micelotta/Shutterstock

That 70s Show-stjärnorna Ashton och Mila har valt att uppfostra sina barn på egen hand. Tillsammans har de en dotter och en son, som de är väldigt noga med att skydda från offentligheten.

"Vi vill lära känna våra barn. Vi vill veta vad vi ska göra om de gråter eller surar. Och jag tror att det enda sättet att uppnå det är att vara med dem.”, sa Ashton Kutcher i en intervju med Ellen DeGeneres.

Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålder

Reese Witherspoon och Ryan Phillippe

Reese Witherspoon och Ryan Phillippe
Michael Germana/Everett Collection

Även om det heta 90-talsparet gick skilda vägar 2006 är de noga med att gemensamt uppfostra sina två barn, Ava och Deacon. I en intervju med Metro berättade Ryan att målet alltid har varit att deras barn ska växa upp och bli människor de skulle "gilla att umgås med."

"Jag föreställer mig att det skulle vara svårare om vi inte var så praktiska som vi är och om vi lät dem uppfostras av barnskötare", sa han till tidningen.

Ryan Gosling och Eva Mendes

Ryan Gosling och Eva Mendes
Dave Allocca/Starpix/REX

Både Ryan Gosling och Eva Mendes valde att pausa sina skådespelarkarriärer ett par år för att istället fokusera på att uppfostra sina döttrar, Amada och Esmeralda.

"Jag har tekniskt sett ingen barnflicka, men jag har hjälp", sa Eva när hon gästade Wendy Williams Show och fortsatte:

"För att förtydliga; jag är verkligen inte anti-barnflicka, du gör vad du behöver göra som förälder, men jag är väldigt tacksam att jag har hjälp av både min familj och Ryans familj.”

Katy Perry och Orlando Bloom

Katy Perry och Orlando Bloom
Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock

Sist men inte minst, Katy Perry och Orlando Bloom som blev föräldrar till en liten flicka i augusti 2020. De tar förvisso hjälp av barnvakt vid undantagsfall, men är väldigt noga med att inte ha någon nanny på heltid.

"Hade vi haft en barnskötare på heltid skulle jag inte veta hur jag tar hand om min dotter, och det anser jag är meningen att jag ska kunna.", förklarade Katy Perry i podcasten SmartLess och fortsatte:

"Det spelar ingen roll om jag har haft en show till 23.00, jag vaknar ändå klockan sex för att fixa frukost.”

Artikelinspiration: Life & Style

Foto: TT

Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar