Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Inspireras av Hollywoodstjärnorna – fina barnnamn från 2022

20 okt, 2022 
AvEmma Castman
Kändisarnas barnnamn 2022
2022 har onekligen varit ett babyboom-år i Hollywood. Här listar vi några av de stjärnor som fått barn under året – och berättar vad de valt att döpa sina små till.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnenBrand logo
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

Cy, Rome och Eloise är tre exempel på kändisbarn som äntrat Hollywood under året. Kolla in, och inspireras av, flera fina babynamn här – kanske hittar du en ny favorit?

Kändisbebisar födda 2022 – så heter de

Cy

Jennifer Lawrence och sonen Cy

I februari i år blev Jennifer Lawrence och Cooke Maroney föräldrar till en liten son som de gett namnet Cy. Namnet ska vara inspirerat av den amerikanske konstnären Cy Twombly, som är en av Cookes favoritkonstnärer.

Annons

Malti

Priyanka Chopra och Nick Jonas välkomnande sitt första barn via surrogatmamma i början av året. Tillsammans fick de dottern Malti, och på morsdag publicerade Priyanka ett första fotografi på familjen.

Isabella James

Rosie Huntington-Whiteley och Jason Statham fick sitt andra barn i början av februari 2022, en liten dotter vid namn Isabella James.

Malachi och Roman

Modellen Ashley Graham och maken Justin Irvin tillkännagav födelsen av sina tvillingar den 8 januari, och ett par veckor senare avslöjade paret sönernas namn – Malachi och Roman.

Cyan

Modellen Adriana Lima välkomnade sitt första barn tillsammans med pojkvännen Andre Lemmers i augusti i år, sonen Cyan Lima Lemmers. Adriana har sedan tidigare två barn med Marko Jarić.

Rome

Shay Mitchell och Matte Babel fick sitt andra barn, en flicka, tidigare i år. Shay delade nyheten på Instagram genom att publicera en söt selfie tillsammans med parets dotter, som heter Rome.

Annons

Eloise

Även kändisparet Chris Pratt och Katherine Schwarzenegger avslöjade att de välkomnat sitt andra barn (och hans tredje) via ett inlägg på Instagram. Tillsammans blev de föräldrar till en dotter som de döpt till Eloise.

August Francesca

Riko Shibata och Nicola Cage

I september välkomnade Nicolas Cage och Riko Shibata sitt första gemensamma barn till världen. Paret fick en dotter som de döpt till August Francesca.

Carmel Allegra

På Instagram avslöjade artisten Leona Lewis att hon och maken Dennis välkomnat sitt första barn, en dotter, i juli i år. Samtidigt publicerade hon bebisens namn, Carmel Allegra.

Ilaria

Den 24 september gick Hilaria Baldwin och Alec Baldwin ut med att de välkomnat sitt sjunde barn till världen, en flicka som de gett namnet Ilaria.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons