Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Oväntade regler Beyoncés barnskötare måste följa

29 jun, 2022 
AvEmma Castman
Beyoncé och dottern Blue Ivy
Goda språkkunskaper och flexibilitet när det kommer till arbetstider och arbetsplats är två exempel på regler som Beyoncé och Jay Z satt upp för barnens nannys. Spana in fler krav här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
VIDEO: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Trots att Beyoncé och Jay Z är två av världens mest kända personer har de lyckats bra med att hålla isär privatliv och karriär. Deras barn, Blue Ivy och tvillingarna Rumi och Sir, fångas på bild ibland men det är inte ofta.

Något som dock har läckt ut är att familjens barnvakter har en hel del regler att följa. Däribland ett strikt krav på tvåspråkighet… Här listar vi ytterligare exempel på pekpinnar som paret Knowles-Carter satt upp för sina nannys!

Regler Beyoncés barnskötare måste följa

Måste läsa och skriva under en unik handbok

I boken Becoming Beyoncé av J. Randy Taraborrelli påstås det att alla barnskötare som söker jobb hos familjen måste läsa en specialframtagen bok vid namn The Daily Program for Blue Ivy enligt Mrs. Carter. Är de arbetssökande bekväma med ansvarsområdena som omnämns i boken är de godkända för jobbet. De som sedan anställs ombeds att skriva under handboken och det ses då som ett kontrakt.

Annons

Krav på tvåspråkighet

Redan när Blue Ivy var 20 månader gammal började Beyoncé och Jay Z att leta efter barnskötare som behärskade mer än ett språk. Enligt uppgifter till The Sun ska tvåspråkighet varit ett av parets huvudkrav, och helst ser de att den de anställer kan prata franska.

Familjen har nämligen koppling till Frankrike då Beyoncés brorson Julez är halvfransk och talar språket.

Behöver vara ok med att jobba 24/7, var som helst i världen

Som barnskötare till Blue Ivy, Rumi och Sir måste man vara ok med att följa med familjen på både världsturnéer och semesterresor.

2018, inför Beyoncé och Jay-Zs On The Run II-turné, anlitade paret nannys som förväntades följa med på alla konserter och arbeta dygnets alla timmar.

Ska kunna arbeta med flera nannys samtidigt

Det räcker inte med en anställd nanny, nej hos familjen är det tre per barn (!) som gäller.

"Tvillingarna sover inte samtidigt, så Beyoncé bestämde sig för att hon behövde tre skötare per barn som arbetade i åtta timmars skift", säger en källa till The Daily Mail.

Enligt uppgifter ska varje nanny tjäna uppemot 100 000 amerikanska dollar per år.

SE OCKSÅ: 5 kändisar som designers vägrat klä genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: 5 kändisar som designers vägrat klä genom åren

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons