Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kändisarna som var barnvakter åt andra kändisar – innan de slog igenom

15 jul, 2022 
AvEmma Castman
Laura Dern och Angelina Jolie
Visste du att Laura Dern har suttit barnvakt åt Angelina Jolie en gång i tiden? Spana in fler exempel på kändisar med ett förflutet som nannys här!
Annons
Kändisarna som föddes rika och kändisarna som är selfmadeBrand logo
Kändisarna som föddes rika och kändisarna som är selfmade

Laura Dern, Chloë Sevigny och Bethenny Frankel är tre exempel på stjärnor som jobbade extra som barnvakter när de var yngre. Och inte åt vilka som helst! Nej, de passade några av Hollywoods numera mest kända personer…

Kändisar som jobbat som barnvakter åt andra kändisar

Bethenny Frankel – Paris Hilton

Bethenny Frankel och Paris Hilton

Innan Bethenny Frankel slog igenom som tv-personlighet arbetade hon som assistent åt familjen Hilton. Ett jobb som bland annat gick ut på att sitta barnvakt åt Paris och systern Nicky Hilton samt köra dem till och från skolan.

Annons

Zac Posen – Lena Dunham

Zac Posen och Lena Dunham

Designern Zac Posen och skådespelaren Lena Dunham växte båda upp i Soho, New York. När Zac var runt 16 år ska han ha jobbat extra som barnvakt åt Lena, då 10. Fun fact är att Zac har designat några av de klänningar Lena burit på röda mattan.

Laura Dern – Angelina Jolie

Laura Dern och Angelina Jolie

Bruce Dern och Jon Voight (Laura Dern och Angelina Jolies pappor) var nära vänner och när Voight spelade in film fick Laura ofta i uppdrag att kolla till Angelina. Laura Dern var runt 8 år och Angelina Jolie 2.

Annons

Chloë Sevigny – Topher Grace

Chloë Sevigny och Topher Grace

Skådespelarna Chloë Sevigny och Topher Grace växte upp i samma del av Connecticut och under deras uppväxt satt Chloë ofta barnvakt åt Topher. Chloë Sevigny är fyra år äldre än och Topher Grace och han har i senare intervjuer sagt att han hade en stor crush på henne när han var yngre.

Tia och Tamera Mowry – Mary-Kate och Ashley Olsen

Tia och Tamera Mowry och Mary-Kate och Ashley Olsen

Sist men inte minst, Tia och Tamera Mowry – som ofta besökte inspelningen av Huset fullt då deras bror Tahj Mowry hade en roll i serien. De frekventa besöken ledde till att tjejerna fick hoppa in och jobba som barnvakter åt Mary-Kate och Ashley Olsen, som delade rollen som Michelle Tanner.

Artikelinspiration: Cafe Mom

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons