Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Oväntade och strikta regler Beyoncés barn måste följa

27 jan, 2023 
AvEmma Castman
Beyoncé och hennes döttrar
Språkkunniga, modemedvetna och villiga att följa med på turné. Ja, det är tre exempel på krav som Beyoncé och Jay-Z sägs ha på sina barn. Spana in fler exempel på bestämmelser här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen BBrand logo
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen B

Med Beyoncé och Jay-Z som föräldrar får du möjligheten att äntra rampljuset i ung ålder. Men hur är det egentligen att växa upp i familjen Knowles-Carter? Här listar vi exempel på regler som Blue Ivy och tvillingarna Rumi och Sir Carter måste följa!

Regler Beyoncé och Jay-Z satt upp för sina barn

De förväntas lära sig flera språk

Enligt Daily Mail fick parets äldsta dotter, Blue Ivy, lära sig flera språk i tidig ålder:

“Innan Blue Ivy började skolan ska familjens barnskötare introducerat henne för både franska och swahili”, rapporterar tidningen.

Och med tanke på att Blue Ivy uppmuntrats att studera språk antar vi att syskonen Rumi och Sir Carter också gjort det.

Annons

De måste regelbundet träffa en coach

Beyoncé är medveten om att självförtroende inte bara är något som kommer, och har därför lagt stor vikt vid att prata om det med sina barn.

Blue Ivy träffar dessutom en självförtroendecoach som regelbundet arbetar med hennes självkänsla, något som källor menar har gjort stor skillnad.

De får inte gå till skolan utan vakter

Med tanke på Beyoncé och Jay-Zs stjärnstatus är det inte konstigt att de är noga med säkerheten. Barnen får till exempel inte åka buss till skolan, utan eskorteras av två bilar. Och under dagen har de dessutom med sig livvakter.

De måste vara modemedvetna

Beyoncé och Jay-Z visar inte upp sina små supermycket på sociala medier, men när de väl gör det är det extremt trendmedvetna barn vi får se. Blue Ivy är dessutom känd för att rocka matchande outfits med sin mamma — vilket fansen älskar.

De förväntas åka på turné med sina föräldrar

För att få familjelivet att fungera har Beyoncé och Jay-Z bestämt att hela familjen ska åka med på turné. Enligt källor kräver det mycket planering, men de ser resorna som ett familjeäventyr de inte vill vara utan. Och även om barnen saknar kompisar och skola är det ett upplägg som Beyoncé och Jay-Z inte tänker kompromissa kring.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Se 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se 5 snackisar från veckan som gått
Annons