Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Här är Beyoncé och Solanges syster Bianca Lawson

23 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
Beyoncé och Solanges syster Bianca Lawson – så är familjebandet
Visste du att Beyoncé och Solange har en bonussyster? Hon heter Bianca Lawson och är en välkänd skådis. Så hänger familjen ihop!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen BBrand logo
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen B

Det är inte alla som får vara Beyoncés syster, hur gärna vi än hade velat. Ja, förutom Solange Knowles då, tänker ni. Men det finns en till i skaran som kan titulera sig som syster till Beyoncé och Solange – och hon heter Bianca Lawson.

Så hänger familjebandet ihop

Bianca Lawson, 42, är en etablerad skådis, och bonussyster till Beyoncé och Solange. Tina Knowles, som är mamma till stjärnorna, gifte sig med Richard Lawson 2015, och där med blev Bianca Lawson en del av familjen.

Tina Knowles och Mathew Knowles skilde sig 2011, och i en intervju med Madamenoire berättade hon om känslorna över att träffa någon ny i hennes ålder.

Annons

– En dag så bara exploderade min värld och jag visste att jag behövde skilja mig. Och som 58-åring var det väldigt svårt. Hela grejen med att dejta var det läskigaste i världen. Jag frågade mina vänner: vart ska jag hitta någon när jag är 59 år gammal? Vart träffar man män? Vart finns dom? Dom finns inte.

När Tina Knowles och Richard Lawson gifte sig 2015.

Men att hitta någon ny att bli kär i tog två år, och efter ytterligare två år blev hon även en hustru igen. Richard och Tina har däremot känt varandra mycket längre än så, de var vänner i över tre decennium innan de föll för varandra.

Relationen med Beyoncé och Solange

Hur ofta Bianca Lawson träffar systrarna Beyoncé och Solange är oklart, och även hur nära de står varandra. I intervjuer har Bianca vägrat att välja vem av systrarna som är hennes favorit, och har beskrivit dem som ”superolika” men ”extraordinära och ikoniska”.

Annons

När Beyoncé släppte bilderna till sin Adidas x Ivy Park-kollektion i februari såg vi fler av hennes vänner och familj fronta kampanjen, och där i bland såg vi Bianca.

Bianca Lawson blev en del av Beyoncé och Solanges familj 2015.
Bianca Lawson blev en del av Beyoncé och Solanges familj 2015.

Filmerna och tv-serierna som vi har sett Bianca Lawson i

Bianca Lawsons karriär startade under sena 80-talet då hon syntes i bland annat My So-Called Life och Dawson’s Creek. Hon spelade Kendra Young i Buffy och vampyrerna, häxan Emily i The Vampire Diaries, och hade rollen som Emilys flickvän Maya i Pretty Little Liars. Hon har även medverkat i Save the last Dance, Sister, sister och i Teen Wolf.

Just nu är hon aktuell som karaktären Darla i tv-serien Queen Sugar.

Annons

I en intervju med Hello Beautiful berättade hon i somras om utmaningen att spela den gravida karaktären Darla – när hon själv precis drabbats av ett missfall.

– Jag ska vara modig nu. Det var en grej som hände som gjorde att jag slutade vara gravid. Och jag var ledsen över det. Och jag trodde inte ens att jag ville ha barn. Men sen när jag tänkte att det skulle bli ett barn så var jag glad över det. Och sen var jag plötsligt inte det längre och då var Darla istället plötsligt gravid. Den tajmingen var intressant för mig. Hela temat moderskap och familj och att hon var så glad över något som jag själv samtidigt sörjde.

Sarah Michelle Gellar och Bianca Lawson i Buffy och vampyrerna.
Sarah Michelle Gellar och Bianca Lawson i Buffy och vampyrerna.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons