Beyoncés barn har vuxit upp – se likheterna med mamma

Beyoncés barn har vuxit upp – se likheterna med mamma

Beyoncé och Jay Z har tre barn tillsammans – och nyligen publicerades en nytagen bild på äldsta dottern Blue Ivy. Se den här!
11 januari, 2023
9 saker du vill veta om Beyoncé
1:56

Efter reklamen: 9 saker du vill veta om Beyoncé

(1:56)

Slå på ljud

Beyoncé och Jay Z började träffas runt millennieskiftet. 2008 gifte de sig och i januari 2012 kom parets första dotter, Blue Ivy, till världen.

– Från den stunden förstod jag verkligen min kraft, att bli mamma har varit min största inspiration. Det blev mitt mål att se till att hon levde i en värld där hon verkligen känner sig uppskattad och sedd, sa Beyoncé i en intervju med Vogue i samband med att hon blev mamma.

Drygt fem år senare, sommaren 2017, blev Beyoncé och Jay Z även föräldrar till tvillingarna Sir och Rumi.

Beyoncés dotter Rumi går i mammas moderiktiga fotspår

Se ser Blue Ivy Carter ut i dag

Nyligen publicerade Beyoncés mamma, Tina Knowles, en nytagen bild på henne och Blue Ivy Carter tillsammans. Fotografiet är taget på stranden och i inläggstexten hyllar Tina sitt barnbarn, som dagen till ära fyller 11 år.

”Dagen då du föddes var en av de bästa i mitt liv. Jag försökte verkligen pusha din mamma att få dig den 4 januari som är min födelsedag. Jag ville att du och jag skulle dela dag, men precis som din moster Solo bestämde du dig för att komma när du var redo och det var den 7 januari – tre dagar efter min födelsedag. Nu när jag känner dig och din personlighet inser jag att du behövde din egen dag eftersom du är en drottning och så väldigt speciell!", skriver Tina Knowles som text till inlägget och fortsätter:

"Du kan sjunga, dansa, spela basket, spela volleyboll, måla, rita, skulptera, sy, skriva poesi, skriva låtar, skapa, agera, spela piano! Jag skulle kunna fortsätta och fortsätta. För det finns verkligen ingenting du inte kan göra. Du är rolig och vacker och graciös, snäll och smart. Jag kunde inte drömma om ett bättre barnbarn Ms. Blue Ivy Carter! Jag kunde inte vara mer välsignad, tacksam och kär i en annan människa. Du ger mig så mycket glädje! Mormor T”.

Oväntade regler Beyoncés barnskötare måste följa

Likheterna med mamma Beyoncé

På bilden har Blue Ivy, som är slående lik mamma Beyoncé, på sig en klassisk svart kavaj, en vit topp och ett par vita byxor. Håret är stylat i mittbena med lösa lockar och som accessoar bär hon ett par trendiga solglasögon med tunn båge i guld.

Foto: TT

Beyoncé och Jay-Z visar upp alla barnen – se unika familjebilden