Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Beyoncés dotter Rumi går i mammas moderiktiga fotspår

02 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Beyonce Knowles
Med två modeskapare som föräldrar är det inte konstigt att Rumi Carter ärvt Beyoncé och Jay-Z sinne för stil. Enligt Beyoncés mamma Tina Knowles-Lawson är femåriga Rumi redan en fashionista.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen BBrand logo
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen B

Beyoncé har sedan 2016 inte bara varit världsartist, utan dessutom modeskapare för varumärket Ivy Park. Sedan ett par år tillbaka är det Beyoncés egna barn som ofta frontar barnkollektionerna för athleisure-märket. Nu har Beyoncés femåriga dotter Rumi Carter dessutom fått ett eget intresse för mode.

Beyoncés märke Ivy Park

Sedan starten av Beyoncés egna märke Ivy Park har hon gjort flertalet kollektioner och återkommande samarbeten med Adidas. Ofta är det Beyoncés barn Blue Ivy, Rumi och Sir Carter som frontar kollektionerna för barn och som dessutom, enligt Beyoncés mamma Tina Knowles-Lawson, är med och bestämmer hur dem ska se ut.

Annons

– De är väldigt bestämda på vad dem gillar och inte gillar, berättar Tina Knowles-Lawson i en intervju med Oprah Daily.

– När Beyoncé gör sina första prover för en kollektion får barnen ta del av plaggen. Vissa av plaggen älskar dem, medan andra inte blir favoriter. Barn gillar sådant som är bekvämt. De vill inte ha något som kliar, sitter tight eller är högt runt halsen. Så barnen gör definitivt ett avtryck på varumärket och är med och bestämmer vad som ska produceras.

Beyoncés dotter Rumi Carter

Ett av Beyoncés barn som nyligen fått upp ögonen lite extra för mode är femåriga dottern Rumi.

Annons

– Rumi älskar mode och hon väljer alltid sina egna kläder, berättar Rumis mormor Tina.

– Vi åkte nyligen till Disneyland och hon tog på sig sina Musse Pigg-shorts och en glittrig mönstrad top i samma färger. Det såg faktiskt väldigt gulligt ut.

Enligt Tina var inte storasyster Blue Ivy lika övertygad om sin systers outfit och ansåg att den var för mycket. Men Rumi förklarade att det är hennes stil, något som imponerade på Tina med tanke på sitt barnbarns unga ålder. Hon berättar även att Rumi påminner mycket om sin dotter Solange i sitt sinne för mode.

– Hon hade mycket udda kläder på sig när hon var ung, men hon har ett otroligt sinne för stil. Man måste låta dem göra sin egen grej bara, säger Tina.

Källa: ELLE, Foto: Instagram

Annons