Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Beyoncé och Jay-Z visar upp alla barnen – se unika familjebilden

04 nov, 2022 
AvEbba S. Dahlman
Kändisparet Beyoncé och Jay-Z lever båda ett liv i rampljuset.
Nu visar världsstjärnorna upp barnen Blue Ivy, Sir och Rumi i en unik bild på hela familjen.
Så har du aldrig sett dem förut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Beyoncé fick hela familjen Carter att ställa sig i formation, när de i veckan tog en unik familjebild tillsammans.

Se den unika bilden här!

BeyoncE om föräldraskapet och kreativiten

I en tidigare intervju med Elles läsare berättade världsstjärnan att livet, på många sätt, förändrades när hon blev mamma. Något hon tror många föräldrar kan skriva under på.

– Det stressigaste för mig är nog att balansera arbete och vardagsliv. Att se till att jag är närvarande för mina barn – lämna Blue på skolan, ta Rumi och Sir till sina aktiviteter, få tid till dejter med min man och komma hem i tid för att äta middag med min familj – och samtidigt driva ett företag kan vara utmanande. Att hantera alla de rollerna kan vara stressande, men jag tror att livet ser ut så för alla arbetande mammor.

Annons

Men det fick henne också att se på hennes egen konst med nya ögon. Därför tycker hon att det är viktigt att musiken och det visuella intrycket har en djupare mening, som bidrar till en mindre diskriminerande värld.

– När jag fick barn gjorde jag det till min mission att använda min konst för att visa upp den stil, elegans och attraktionskraft som finns hos people of color. Vi lever i en underbar tid med verkliga framsteg inom acceptans. Jag är så stolt över den utveckling som sker inom och runt HBTQIA-världen. Maskuliniteten omdefinieras. Kvinnor tävlar inte mot kvinnor. De strävar inte längre efter att bli den bästa kvinnliga vad som helst. De strävar efter att bli den bästa. Mångsidighet och inkludering sträcker sig bortom ras.

Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

Beyonce och Jay-Z visar upp alla barnen – se unika familjebilden

Queen B, hennes make Jay-Z och deras tre barn visade i dagarna upp hur de koordinerat en gemensam halloweenkostym i år. Det hör till ovanligheten att hela familjen syns på bild tillsammans!

Annons

Det var under torsdagen, den 3 november, som artisten publicerade en bild på Instagram där familjen klätt ut sig till en annan känd familj; Disney's Familjen Proud.

Äldsta dottern Blue Ivy, 10 har åtagit sig äran att porträttera energin hos tv-seriens huvudrollskaraktär Penny Proud. Hon bär röda leggnings, en vit topp med stor krage och en kofta. Hon har knutit håret i karaktärens ikoniska flätor. Hon är slående lik mamma Bey!

Beyoncé förkroppsligar inte bara en, utan två karaktärer från den tecknade disneyserien. Hon är Trudy Proud och Suga Mama, det vill säga mamma och mormor i familjen.

Jay-Z tog sig an att tolka familjefadern Oscar Proud. De 5-åriga tvillingarna Sir och Rumi porträtterar Bebe och Cece Proud.

”Familjen varje dag och natt”, skriver Beyoncé under den ovanliga bilden på hela familjen Carter.

Foto: TT

Annons