Jay-Z ryktas ha en vuxen hemlig dotter

Beyonce och Jay-Z

Jay-Z har tre barn tillsammans med Beyoncé – men enligt en tidigare vän till rapparen har han dessutom en hemlig äldre dotter. Här är allt vi vet om ryktet!
21 april, 2022
9 saker du vill veta om Beyoncé
1:56

Efter reklamen: 9 saker du vill veta om Beyoncé

(1:56)

Slå på ljud

Jay-Z och Beyoncé gifte sig 2008, efter att ha varit ett par sedan början av 2000. Idag har de tre barn tillsammans, dottern Blue Ivy Carter och tvillingarna Rumi och Sir.

Tidigare vännen påstår att Jay-Z har en hemlig dotter

Men nu kommer nya påståenden som menar på att dessa tre barn inte är de enda som Jay-Z är pappa till. Sajten Your tango uppger att det är anklagelser som en tidigare vän till Jay-Z ska ha delat. Den tidigare vännen Oschino, påstår att rapparen har en okänd dottern som föddes innan Jay-Z och Beyoncé blev tillsammans.

Beyoncés slående likhet med Blue Ivy – bilderna i samma ålder

Oschino, som även han är en rappare påstår att dottern heter La'Teasha Macer och att hon lever i ett hus i Cambridge som Jay-Z köpt åt henne. Enligt ryktena betalar Jay-Z kvinnan räkningar och tillsammans ska de ha en deal som säger att hon inte får ha bilder på honom uppsatta.

Det är inte första gången som det kommer på tal att rapparen har en hemlig äldre dotter. Ryktena har pågått i flera år men har aldrig kommenterats av Jay-Z själv. Enligt Cheat Sheet ska kvinnan vara född 1990 efter att Jay-Z haft en romans med hennes mamma Lisa. Det sägs vara Lisas syster som introducerade de två för varandra och hon ska tidigare ha skrivit ett Facebook-inlägg där hon hävdar att de två kvinnorna försökte kontakta Jay-Z när Lisa fick reda på att hon var gravid med dottern, men detta utan framgång.

Påstådda dotterns egna ord

La'Teasha Macer ska även själv ha uttalat sig om att hon är dotter till rapparen vid ett tidigare tillfälle, enligt sajten.

"Jag har varit tyst alldeles för länge. Följ med mig när jag berättar min historia om att leva i skuggan av att vara Jay-Z:s dotter i en stad där alla visste att han var min pappa! Det finns inget sätt att han kan förneka någonting, särskilt när det fanns människor där som kände honom", ska hon då ha skrivit på Instagram.

Tidigare nekat okända sonen

Även en man har påstått sig vara Jay-Z:s son. Det var år 2018 som The Sun skrev om en man vid namn Rymir Satterthwaite som i flera års tid påstod det hela. Detta rykte har däremot Jay-Z själv dementerat.

Foto: TT