Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Priscilla Presley om relationen med Riley Keough efter arvstvisten

06 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Priscilla Presley och Riley Keough
I början av året nåddes vi av det tragiska beskedet att Lisa Marie Presley avlidit, endast 54 år gammal. Efter Lisa Maries bortgång bestred Priscilla Presley testamentet, något som uppges ha skapat en spricka i relationen med barnbarnet Riley.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoriaBrand logo
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria

Den 12 januari gick Priscilla Presley ut med de sorgliga nyheterna att hennes dotter gått bort.

“Det är med tungt hjärta jag måste meddela den tragiska nyheten att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss. Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinna jag någonsin träffat.”, skrev Priscilla Presley i ett uttalande.

Arvstvisten efter Lisa Maries död

Efter Lisa Marie Presleys bortgång bestred Priscilla sin dotterns testamente då hon hade invändningar mot en påstådd ändring. Hon hade nämligen tagits bort som förvaltare av Lisa Maries fond, där Riley skrivits in som ersättaren. Invändningen uppges ha skapat en infekterad konflikt mellan Priscilla och Riley, enligt en källa till Entertainment Tonight.

Annons

– Det har varit väldigt nerviga och hjärtskärande veckor för både Riley och Priscilla. Riley har sörjt sin mammas död och är förkrossad över att behöva hantera ett bråk med en familjemedlem om testamentet. Priscilla är övertygad om att hon har giltiga bevis och att hon kommer vinna i rätten. Riley och Priscilla kommunicerar inte just nu, men har varit i kontakt via sina advokater, uppgav källan.

Priscilla Presley och Riley Keough.
Priscilla Presley och Riley Keough.

Så är relationen mellan Priscilla och Riley idag

Nu öppnar Priscilla upp om relationen med Riley i en intervju med The Hollywood Reporter.

– Nu står Riley som förvaltare, vilket hon borde göra eftersom hon är dottern, säger Priscilla.

Annons

– Det är bra mellan oss och det har aldrig inte varit det. Det var bara något som stod i pressen. Det här är privat och inte något att skoja om genom att säga att vi inte är överens.

Även Riley kommenterar bråkryktena och relationen med sin mormor i en intervju med Vanity Fair.

– Saker och ting med mormor kommer bli bra, de har aldrig inte varit bra. Hon är en fantastisk kvinna, och hon är en stor del i förvaltandet av min farfars arv och Graceland. Det är väldigt viktigt för henne, han var hennes livs kärlek. Någon som säger något annat gör mig ledsen. I slutet av dagen är det enda hon vill att älska och skydda Graceland, Presley-familjen och arvet, säger Riley och fortsätter:

– När mamma gick bort, skapades mycket kaos i våra liv. Det kändes som att mattan rycktes under våra fötter. Alla var lite för panikslagna för att förstå hur vi skulle röra oss framåt och det tog lite tid att förstå detaljerna i situationen eftersom allt var väldigt komplicerat.

Foto: TT

Min rutin #12 – Hanna ArdéhnBrand logo
Min rutin #12 – Hanna Ardéhn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons