Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Efter bestridna testamentet – Priscilla Presley och Riley Keough pratar inte

17 feb, 2023 
AvEmma Castman
Priscilla Presley och Riley Keough
Sedan Priscilla Presley bestred Lisa Maries testamente har det skurit sig med Riley Keough, det uppger flera amerikanska medier. Här är allt vi vet om den infekterade konflikten mellan mormor och barnbarn!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoriaBrand logo
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria

Kort efter Lisa Marie Presleys bortgång hade Priscilla Presley invändningar mot äktheten i testamentet – något som lett till att Lisa Maries dotter Riley Keough och hennes mormor Priscilla inte längre pratar med varandra, skriver Entertainment Tonight.

Det var i slutet av januari i år som Priscilla lämnade in invändningar mot en påstådd ändring som tog bort henne som förvaltare av en fond Lisa Marie skapat. I stället ersattes Priscilla som förvaltare av Lisa Maries två barn, Benjamin Keough och Riley Keough. Och efter Benjamins bortgång 2020 är det nu endast Riley det gäller.

– Det har varit väldigt nerviga och hjärtskärande veckor för både Riley och Priscilla. Riley har sörjt sin mammas död och är förkrossad över att behöva hantera ett bråk med en familjemedlem om testamentet. Priscilla är övertygad om att hon har giltiga bevis och att hon kommer vinna i rätten. Riley och Priscilla kommunicerar inte just nu, men har varit i kontakt via sina advokater, uppger personen.

Riley Keough är väldigt ledsen

Enligt källan ska Riley Keough vara väldigt ledsen över att konflikten nått offentligheten, eftersom det är något hennes mamma ”aldrig hade velat”. Priscilla Presley å sin sida ska gå på det som ”känns rätt i hjärtat”, vilket lett till att hon gjort som hon gjort.

Varken Priscilla eller Riley har kommenterat den påstådda konflikten.

Foto: TT

Lisa Marie Presley har gått bortBrand logo
Lisa Marie Presley har gått bort

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons