Efter bestridna testamentet – Priscilla Presley och Riley Keough pratar inte

Priscilla Presley och Riley Keough

Sedan Priscilla Presley bestred Lisa Maries testamente har det skurit sig med Riley Keough, det uppger flera amerikanska medier. Här är allt vi vet om den infekterade konflikten mellan mormor och barnbarn!
17 februari, 2023
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria
1:33

Efter reklamen: Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria

(1:33)

Slå på ljud

Kort efter Lisa Marie Presleys bortgång hade Priscilla Presley invändningar mot äktheten i testamentet – något som lett till att Lisa Maries dotter Riley Keough och hennes mormor Priscilla inte längre pratar med varandra, skriver Entertainment Tonight.

Det var i slutet av januari i år som Priscilla lämnade in invändningar mot en påstådd ändring som tog bort henne som förvaltare av en fond Lisa Marie skapat. I stället ersattes Priscilla som förvaltare av Lisa Maries två barn, Benjamin Keough och Riley Keough. Och efter Benjamins bortgång 2020 är det nu endast Riley det gäller.

Priscilla Presleys hjärtskärande hyllning till Lisa Marie på hennes födelsedag

– Det har varit väldigt nerviga och hjärtskärande veckor för både Riley och Priscilla. Riley har sörjt sin mammas död och är förkrossad över att behöva hantera ett bråk med en familjemedlem om testamentet. Priscilla är övertygad om att hon har giltiga bevis och att hon kommer vinna i rätten. Riley och Priscilla kommunicerar inte just nu, men har varit i kontakt via sina advokater, uppger personen.

Riley Keough är väldigt ledsen

Enligt källan ska Riley Keough vara väldigt ledsen över att konflikten nått offentligheten, eftersom det är något hennes mamma ”aldrig hade velat”. Priscilla Presley å sin sida ska gå på det som ”känns rätt i hjärtat”, vilket lett till att hon gjort som hon gjort.

Varken Priscilla eller Riley har kommenterat den påstådda konflikten.

Dottern Riley visar upp sista bilden med Lisa Marie Presley

Foto: TT

Lisa Marie Presley har gått bort
0:52

Efter reklamen: Lisa Marie Presley har gått bort

(0:52)

Slå på ljud