Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Priscilla Presleys hjärtskärande hyllning till Lisa Marie på hennes födelsedag

02 feb, 2023 
AvEmma Castman
Priscilla Presleys hjärtskärande hyllning till Lisa Marie på hennes födelsedag
Den 1 februari skulle Lisa Marie Presley fyllt 55 år. Ta del av mamma Priscillas känslosamma hyllningsord till dottern här!
Annons
Lisa Marie Presley har gått bortBrand logo
Lisa Marie Presley har gått bort

Den 1 februari i år skulle Lisa Marie Presley fyllt 55 år, men tragiskt nog tog hennes liv slut tidigare än så. Det var den 12 januari som världen nåddes av beskedet att den före detta popsångerskan avlidit.

“Det är med tungt hjärta jag måste meddela den tragiska nyheten att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss. Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinna jag någonsin träffat.”, skrev Lisa Maries mamma Priscilla Presley i ett uttalande i samband med dödsbeskedet.

Lisa Marie drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem och fördes till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda. Dödsorsaken är ännu inte fastställd.

Annons

Priscillas hyllning till dottern

På Instagram publicerade mamma Priscilla Presley en hyllning till Lisa Marie på hennes födelsedag. Inlägget innehåller flera bilder på de två tillsammans, följt av en hjärtskärande text om saknade hon känner efter sin dotter:

”I dag skulle varit Lisas 55-årsdag. Min önskan är att skydda mina tre barnbarn och hålla ihop vår familj. Från det första ögonblicket jag höll Lisa i mina armar har jag skyddat, älskat och väglett henne, precis som med min son. Våra hjärtan är krossade och jag måste lära mig att leva utan min enda dotter.”

Priscilla avslutar texten med att tacka för allt stöd som familjen fått de senaste veckorna.

”Vi älskar verkligen er alla, och vi känner era böner. Tack så mycket för att ni bryr er så djupt om vår familj.”

Foto: TT

Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoriaBrand logo
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria
Annons