Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Priscilla Presley bestrider dotterns testamente – här är anledningen

30 jan, 2023 
AvEmma Castman
Priscilla Presley bestrider dotterns testamente – här är anledningen
Kort efter Lisa Marie Presleys bortgång ska Priscilla Presley ha invändningar mot äktheten i hennes dotters testamente, det uppger flera amerikanska medier. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lisa Marie Presley har gått bortBrand logo
Lisa Marie Presley har gått bort

Den 12 januari i år nåddes vi av det tragiska beskedet att Lisa Marie Presley avlidit.

“Det är med tungt hjärta jag måste meddela den tragiska nyheten att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss. Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinna jag någonsin träffat.”, skrev Lisa Maries mamma Priscilla Presley i ett uttalande i samband med dödsbeskedet.

Den före detta popsångerskan drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem och fördes till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda. Dödsorsaken är ännu inte fastställd.

Tveksamheter kring Lisa Marie Presleys testamente

Nu menar mamma Priscilla Presley att dotterns testamente är ogiltigt. Strax före helgen ska Priscilla nämligen ha lämnat in invändningar mot en påstådd förändring 2016 som tog bort henne som förvaltare av en fond Lisa Marie skapat. Det uppger bland annat Huffington Post.

Annons

Förändringen innebär att Priscilla Presley ersätts som förvaltare av Lisa Maries två barn, Benjamin Keough och Riley Keough. Och eftersom Benjamin tog sitt liv 2020 är det nu endast Riley det gäller.

Därför tror Priscilla att testamentet är ogiltigt

Enligt TMZ visar domstolshandlingarna att Priscilla ifrågasätter giltigheten och äktheten av förvaltarbytet. Hon hävdar bland annat att datumet på dokumentet är tvivelaktigt, att Priscillas namn är felstavat och att Lisa Maries signatur inte ser ut som hennes vanliga.

Därtill menar Priscilla Presley att dokumentet med information om förändringarna "aldrig levererades" till henne under Lisa Maries livstid (som krävs enligt "uttryckliga villkor" i förtroendeavtalet). Det ska inte heller ha bevittnats eller attesterats vilket gör ändringen till en "ogiltig ändring".

Riley Keough har ännu inte kommenterat händelsen.

Foto: TT

Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoriaBrand logo
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons